Cele mai citite
 


Dr. Raed Arafat, cetăţean de onoare al comunei Sîngeorgiu de Mureş
marţi, 24 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doctorul Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, devene, luni după-amiază, cetăţean de onoare al comunei Sîngeorgiu de Mureş în care domiciliază de peste 10 ani, a anunţat primarul localităţii, Sofalvi Szabolcs, într-un comunicat de presă.
Potrivit primarului, alături de dr. Raed Arafat, vor mai primi titlul de cetăţean de onoare al comunei Sîngeorgiu de Mureş şi medicul veterinar Aurel Mircea Roman, directorul societăţii SC Semtest BVN şi dr. Markus Istvan, inginer agronom, doctor în ştiinţe agricole, profesor universitar, cercetător şi consilier local.
Locuitorii comunei sărbătoresc cea de-a XVIII-a ediţie a Zilelor Sîngeorzene timp de o săptămână, iar în cadrul acestora sunt organizate concerte şi competiţii sportive.
De-a lungul timpului Primăria Sîngeorgiu de Mureş a mai acordat titlul de cetăţean de onoare şi altor personalităţi, printre care şi maiorului post-mortem Petre Tiberius Marcel, de la Batalionul de Operaţii Speciale 'Vulturii', ucis pe 3 aprilie 2009, într-un schimb de focuri, în Afganistan.AGERPRES/(AS - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Raed Arafat: Proiect comun de colaborare între MS, MAI şi serviciul de salvare aerian elveţian Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, iniţierea unui proiect comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Administraţiei şi Internelor cu Guvernul Elveţiei, pentru dezvoltarea sistemului de intervenţie pe...
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...
Raed Arafat: Serviciile judeţene de ambulanţă nu de desfiinţează, va fi comandă unică, pentru un mod de lucru integrat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că prin regionalizarea serviciilor de ambulanţă de la nivelul ţării, serviciile judeţene nu vor fi desfiinţate, însă va fi gândită o comandă unică pentru a exista un mod de lucru integrat.
Raed Arafat: Rezidentul va putea reclama problemele din centrul de rezidenţiat sub protecţia anonimatului Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a anunţat că medicul rezident va putea face o evaluare anuală a centrului de rezidenţiat în care se pregăteşte, sub protecţia anonimatului, iar în cazul existenţei unor probleme grave, centrul respectiv poate pierde acreditarea.
Ministerul Sănătăţii doreşte înfiinţarea unor centre de arşi în afara celor din Bucureşti, susţine Arafat Prim-adjunctul ministrului Sănătăţii, secretarul de stat dr. Raed Arafat a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în strategia Ministerului Sănătăţii este prevăzută înfiinţarea unor centre de arşi la nivel european, în afara celor din Bucureşti.
Dr. Raed Arafat susţine că se va renunţa la selecţia rezidenţilor pe baza mediei de absolvire Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a anunţat duminică, la Târgu Mureş, că se va renunţa la selecţia rezidenţilor pe baza mediei de absolvire, însă se va gândi un alt mecanism în acest sens.