Cele mai citite
 


Galaţi: Pensionarii ies din nou în stradă
marţi, 24 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alianţa Europensionarilor din Galaţi va picheta în perioada 26-28 aprilie, dar şi în luna mai, sediul Casei de Asigurări de Sănătate Galaţi şi sediul PDL.
Pensionarii sunt nemulţumiţi de faptul că le-a fost reţinută din pensie contribuţia de 5,5% pentru asigurările de sănătate, dar şi de traiul greu pe care îl duc şi de care îi consideră responsabili pe actualii guvernanţi.
'Vom picheta între 26 şi 28 aprilie şi în toată luna mai Casa de Asigurări de Sănătate şi sediul PDL. Nu suntem de acord cu acei 5,5% pe care trebuie să îi plătim. Ne este din ce în ce mai greu. Pensiile nu ne ajung iar guvernanţii ne mint pe zi ce trece', a declarat, luni, preşedintele Alianţei Europensionarilor din Galaţi, Cristea Toader.
Acesta a mai spus că pensionarii din organizaţia pe care o conduce nu vor face campanie pentru niciun candidat la Primăria Galaţi sau pentru vreun partid politic.
'Nu vom face campanie electorală pentru niciun candidat. Eu le-am spus pensionarilor să voteze cu cine vor. Este bine că e concurenţă, astfel programele pe care vor să le promoveze în Galaţi vor fi mai bune. Invit candidaţii la discuţii, pentru a ne prezenta şi nouă planurile pe care le au în legătură cu pensionarii pentru că nu mai vrem să fim minţiţi', a afirmat Toader. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.