Cele mai citite
 


Parteneriat între TotalSoft şi o companie de IT din Oradea pe segmentul software de business
marţi, 24 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
TotalSoft, cel mai important furnizor de ERP /Enterprise Resource Planning/ din România, şi-a mărit portofoliul de clienţi din România cu compania orădeană de IT, CG&GC HiTech Solutions, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, grupul internaţional.
Parteneriatul are ca obiectiv completarea gamei de soluţii, produse şi servicii oferite de CG&GC HiTech Solutions cu o puternică suită de sisteme software de business, dezvoltată şi impusă de TotalSoft pe piaţa românească şi regională în cei peste 17 ani existenţă.
Astfel, pe lângă soluţiile de virtualizare, networking, servere şi produse IT, compania orădeană va oferi şi soluţii software destinate managementului activităţii unei companii (Charisma ERP), al capitalului uman (Charisma HCM) sau gestionării activităţii medicale (Charisma Medical Software), sisteme adoptate şi validate de mari jucători ai pieţelor financiar-bancare, retail şi distribuţie, construcţii, servicii, producţie, medical şi farmaceutic, proiectare, precum şi al şantierelor navale.
TotalSoft este una dintre cele mai mari case de software din România, are un portofoliu peste 1.500 de clienţi, proiecte derulate în 25 de ţări ale lumii şi o echipă de peste 500 specialişti.
Compania deţine şi comercializează suita proprie de soluţii software, Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel mondial, şi are competenţe puternice în sfera managementului de proiect, a sistemelor de analiză şi raportare, sisteme e-Business şi e-Procurement, soluţii B2B pentru dispozitive mobile etc.
TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una dintre cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad. Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane de euro şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiinţarea sa, în 1991.AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
TotalSoft a lansat unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail TotalSoft, liderul pieţei ERP din România, a lansat un pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, Charisma Retail 2012, având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine.
Producătorul de software TotalSoft a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software din România, membru al Global Finance, a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse, lider european pentru soluţii de Talent Management, informează, luni, Total Soft.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
TotalSoft extinde capacităţile aplicaţiei Charisma Medical Software TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, a anunţat extinderea capacităţilor aplicaţiei Charisma Medical Software.
Investitii românesti în Kazahstan de circa 800 de milioane de dolari Bucuresti, 14 dec /Agerpres/ - În primele noua luni ale anului valoarea schimburilor comerciale dintre România si Kazahstan a ajuns la 2,2 miliarde de dolari, suma din care exporturile românesti au însemnat numai 24,1 milioane de dolari. Restul reprezinta în mare parte petrolul pe care România îl importa...