Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Doi bărbaţi decedaţi din cauza pneumoniei
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi de 31 şi, respectiv, 79 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud au decedat în ultima săptămână după ce s-au îmbolnăvit de pneumonie.
Potrivit datelor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriela Remeş, primul deces, cel al septuagenarului, s-a înregistrat în data de 17 aprilie, iar bărbatul de 31 de ani a murit la spital în 22 aprilie.
În luna martie, alţi doi bistriţeni şi-au pierdut viaţa în urma complicaţiilor suferite din cauza pneumoniei.
Conform statisticii întocmite de Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, în intervalul 16-22 aprilie au fost raportate 143 de cazuri de pneumonie, din care 32 au necesitat internarea. La acestea se adaugă 1.265 de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, cu 22 de pacienţi internaţi.
Dacă pneumoniile au afectat cu preponderenţă tinerii peste 15 ani şi adulţii, infecţiile respiratorii s-au manifestat în special în rândul copiilor între 2 şi 14 ani. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Un mort şi peste 3.300 de pacienţi cu viroze respiratorii Un bărbat de 58 de ani din municipiul Bistriţa a murit în urma unei pneumonii virale, iar alte peste 3.300 de persoane s-au îmbolnăvit cu diverse forme de viroze respiratorii în săptămâna 27 februarie - 4 martie, conform datelor afişate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Al doilea deces din cauza pneumoniei, în această iarnă Un bărbat de 64 ani, diagnosticat cu pneumonie, a murit săptămâna trecută, fiind al doilea caz de acest gen înregistrat în judeţul Bistriţa-Năsăud în această iarnă.
Bistriţa-Năsăud: Şase noi cazuri de gripă şi un deces cauzat de pneumonie, în doar o săptămână O persoană a decedat după ce a contractat o pneumonie şi alte şase au fost diagnosticate cu gripă în perioada 14-20 martie, potrivit datelor publicate, miercuri, pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Încă un caz de gripă şi un deces din cauza unei pneumonii, în ultima săptămână O femeie de 63 de ani din judeţul Maramureş, care venise într-o vizită în Bistriţa, a murit la spital după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Doina Petri.