Cele mai citite
 


Candidatul PDL la Primăria Timişoara, Gheorghe Nodiţi: Timişoara a trăit în istorie, e timpul să realizăm şi noi premiere
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Candidatul PDL la fotoliul de primar al Timişoarei, chirurgul Gheorghe Nodiţi, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că oraşul a trăit, până acum, doar în istorie şi că este timpul ca şi generaţia de azi să realizeze premiere şi să contribuie la clădirea unei viitoare istorii.
'Ne-am lăudat cu premierele, dar acestea sunt de domeniul istoriei şi am trăit, până acum, în istorie. Este adevărat, Timişoara este un oraş al premierelor - primul oraş iluminat stradal din Europa, primul electrificat, primul tramvai tras de cai din România, Bega, primul canal navigabil de pe teritoriul actual al ţării şi altele. Multe dintre premiere au fost şi în domeniu sănătăţii: prima fertilizare in vitro din ţară, primul transplant medular din România sau primul bebeluş din ţară cu malformaţii congenitale operat cu succes la Institutul de Cardiologie. Dar, este timpul să începem şi noi să realizăm premiere vizibile pentru cetăţeni, care să transforme Timişoara într-un oraş comparabil cu Budapesta sau Viena şi să îi facem pe străini să vină la noi', a precizat Nodiţi.
Acesta a adăugat că-şi doreşte o campanie curată, în care să nu vină cu promisiuni pe care să nu le poată realiza, ci cu proiecte bazate pe nevoile exprimate de locuitorii oraşului.
În acest sens, candidatul a anunţat că se va întâlni cu concitadinii şi doar pe baza a ceea ce-şi doresc timişorenii îşi va axa priorităţile.
Gheorghe Nodiţi a subliniat faptul că nu este un om politic, ci timişorean, născut şi crescut aici, şi manager al Spitalului Judeţean Timişoara, astfel că politica nu are ce căuta în campania pentru primărie.
'Primăria Timişoara este a timişorenilor şi nu timişorenii sunt la dispoziţia primăriei. Vreau ca după un mandat să mă pot uita în ochii oamenilor şi nu să-mi pun capul în pământ pentru că nu mi-am respectat angajamentele', a adăugat Nodiţi. AGERPRES/(A - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Copiii cu malformaţii congenitale pot fi operaţi de zece ori mai ieftin în România, susţin specialiştii Copiii cu malformaţii congenitale pot fi operaţi cu succes de zece ori mai ieftin în România, faţă de clinicile din străinătate, unde o astfel de operaţie poate ajunge la 50.000 de euro, bani care de cele mai multe ori părinţii nu îi au şi atunci apelează la ajutorul statului, ţara noastră înregistrând...
Centru de fertilizare in vitro deschis la Timişoara, la o clinică privată Timişoara, 8 nov /Agerpres/ - Primul spital privat din vestul ţării, Athena Hospital, din Timişoara, a inaugurat, luni, Centrul de fertilizare in vitro şi infertilitate.
20 de ani de la naşterea primului copil din România rezultat prin fertilizare "in vitro" La 6 februarie 1996, la Timişoara s-a născut, prin operaţie cezariană, primul copil din România rezultat prin procedeul fertilizării "in vitro". La 20 mai 1995, a fost inaugurat oficial Centrul de Fertilizare in Vitro din Timişoara, primul din România, realizat de Crucea Roşie Rhein Neckard Heidelberg...
Bihor: Cuplurile care doresc fertilizare in vitro în străinătate, atenţionate pentru a evita posibile situaţii de fraudă Fostul ministru român al Sănătăţii, Cseke Attila, atrage atenţia cuplurilor de tineri care doresc să opteze pentru fertilizare in vitro în Ungaria sau într-o altă ţară, să se informeze înainte de a apela la servicii medicale de acest gen pentru a evita posibile situaţii de fraudă.
Aproape 100 de copii s-au născut de la implementarea Subprogramului de Fertilizare in Vitro şi Embriotransfer Aproape 100 de copii s-au născut de la implementarea, în luna iulie 2011, a Subprogramului de Fertilizare in Vitro şi Embriotransfer şi alte 150 de femei sunt însărcinate, a declarat luni, la o conferinţă de presă, conf. dr. Nicolae Suciu, membru în Comisia Subprogramului Naţional de Fertilizare in Vitro...
Mureş: Aproape 100 de copii născuţi în urma metodei de fertilizare in vitro Aproape 100 de copii s-au născut în urma metodei de fertilizare in vitro de la deschiderea Clinicii de Reproducere Umană Mureş în iulie 2011, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, dr. Bogdan Cârstea, şef de laborator în cadrul clinicii.