Cele mai citite
 


Deputatul Dolineaschi (PSD) îi cere premierului să deconteze cheltuielile de judecată ale pensionarilor
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul social-democrat Andrei Dolineaschi îi cere premierului Mihai Răzvan Ungureanu să impute persoanelor responsabile cheltuielile de judecată în procesele pe care Casa Naţională de Pensii le-a avut cu pensionarii după reţinerea abuzivă a contribuţiei de 5,5% pentru asigurările de sănătate din întreaga valoare a pensiilor mai mari de 740 de lei.
El consideră că Guvernul nu trebuie să achite din taxele şi impozitele populaţiei 'erorile unor funcţionari publici'.
'Toţi contribuabilii din România vor trebui să suporte din buzunarul propriu cheltuielile de judecată angajate în urma unor decizii aberante ale Guvernului Ungureanu. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în procesele pierdute în faţa dascălilor, ca să nu mai vorbim de miile de cazuri pierdute pe bandă rulantă de Guvern la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Este inadmisibil, iar cei care iau astfel de decizii vor trebui să plătească', a afirmat Dolineaschi.
La sfârşitul lunii trecute, Curtea Constituţională a emis o decizie în care a subliniat că respectiva cotă de 5,5% trebuia aplicată doar asupra diferenţei care depăşea plafonul de 740 de lei. AGERPRES/(A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bănicioiu, despre cazul medicului Brădişteanu: Atac al 'pionilor' regimului Băsescu împotriva oamenilor valoroşi Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu consideră că recenta trimitere în judecată a medicului Şerban Brădişteanu este un nou atac al "pionilor" regimului Băsescu împotriva oamenilor valoroşi din România, după precedentul Raed Arafat.
Dr. Monica Pop: Niciodată nu am fost susţinută politic; îl voi da în judecată pe Tolontan Managerul Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, prof. dr. Monica Pop, a declarat miercuri că nu a fost niciodată susţinută politic şi că îl va da în judecată pe jurnalistul Cătălin Tolontan pentru "afirmaţii neadevărate".
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
Principalele evenimente interne ale zilei de 24 iunie - Preşedintele Klaus Iohannis a avut consultări, la Palatul Cotroceni, cu premierul Dacian Cioloş, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi liderii partidelor politice, pe tema rezultatelor referendumului din 23 din Marea Britanie prin care s-a votat ieşirea ţării din UE (Brexit).