Cele mai citite
 


Peste 200 de participanţi la 'Medical Forum Iaşi'
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 200 de medici de familie s-au reunit, marţi, pentru a lua parte, pentru al patrulea an consecutiv, la Medical Forum Iaşi, eveniment în cadrul căruia sunt luate în vizor problematicile actuale din sistemul sanitar românesc.
Participanţii dezbat timp de două zile subiecte importante pentru întreg sistemul de medicină primară, precum 'etică şi echitate în sistemele de asigurări', 'managementul cabinetului de familie','reţeta electronică', "legea sănătăţii - ce e bine şi ce e rău?', 'comunicarea veştilor proaste la pacienţii cu boli incurabile', 'modele de practică în medicina de familie', 'medicina de familie - cum o percep profesioniştii', 'norme 2012 - o boala prelungită'.
La eveniment a fost remarcată prezenţa unor specialişti de renume din domeniu, autorităţi ale sistemului medical precum prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiul Medicilor din România, prof. dr. Doina Azoicăi, decanul Facultăţii de Medicină 'Gr. T. Popa' din Iaşi, Anca Deleanu, preşedintele filialei ieşene a Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, dr. Marius Filip, medic şef, CNAS, prof.dr. Cătălina Georgescu Arsenescu, Institutul de Boli Cardiovasculare 'Prof. Dr. George I. M. Georgescu' Iaşi. AGERPRES/(AS-Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Astărăstoae: Suntem pe ultimul loc în UE la numărul de medici la mia de locuitori (interviu) Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a vorbit, într-un interviu acordat AGERPRES pe 22 septembrie, despre finanţarea sistemului de sănătate, despre numirile la conducerea spitalelor, dar şi despre migraţia medicilor peste hotare.
Medical Forum Iasi , 24-25 aprilie, Hotel Unirea Iasi “mf - ziarul medicului de familie” organizează sub patronajul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei din România, o nouă ediție a conferinţei Medical Forum, desfăşurată în Iași, la Hotel Unirea, Sala Cuza, Piata Unirii nr.5, în perioada 24-25 aprilie 2013, începând cu orele 10.00.
Vasile Astărăstoae: Pentru mine acţiunile DNA la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi sunt suspecte Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof.univ. dr. Vasile Astărăstoae, a susţinut joi că are îndoieli privind corectitudinea cu care procurorii DNA au acţionat în timpul descinderilor făcute în cursul dimineţii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, vizat fiind managerul unităţii...
CMR: MS şi CNAS au creat un focar conflictual în sistemul sanitar Colegiul Medicilor din România (CMR) şi-a manifestat marţi indignarea faţă de faptul că Ministerul Sănătăţii (MS) şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar fi creat un 'focar conflictual' în sistemul românesc de sănătate, prin contractul-cadru privind asistenţa medicală în sistemul de asigurări...
Iaşi: Proiect privind înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare;capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi Reprezentanţii Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi doresc să îşi extindă activitatea, prin înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare, astfel încât capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi, 40 dintre acestea fiind destinate copiilor cu astfel de afecţiuni.
Medical Forum Iași “mf - ziarul medicului de familie” organizează sub patronajul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei din România, pentru al patrulea an consecutiv, Conferinţa Medical Forum Iasi, desfăşurată la Hotel Unirea , Sala Cuza , în perioada 24 - 25 aprilie 2012, incepand cu orele 09.00.