Cele mai citite
 


Primul copil născut în urma fertilizării in vitro la clinica de reproducere umană din Sângeorgiu de Mureş
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul medical al Clinicii de Reproducere Umane din Sângeorgiu de Mureş, dr. George Vasilescu, a anunţat marţi naşterea primului copil conceput prin tehnica fertilizării in vitro la această clinică.
'Pe această cale, avem plăcerea de a împărtăşi vestea cea bună că s-a născut primul copil conceput prin tehnica fertilizării in vitro la Clinica de Reproducere Umană Mureş. Este un băieţel sănătos de 3.450 de grame şi a fost născut prin operaţie cezariană la Clinica de Obstetrică Ginecologie I din Târgu Mureş. În scurt timp, alte viitoare mămici vor aduce pe lume copii concepuţi prin aceeaşi tehnică', a precizat dr. George Vasilescu, într-un comunicat de presă.
Cea mai modernă clinică de reproducere umană din România a fost inaugurată, anul trecut, pe 8 iulie, la Sângeorgiu de Mureş, costurile practicate aici fiind mult mai mici faţă de cele practicate în Europa.AGERPRES/(AS - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primii tripleţi obţinuţi prin fertilizare in vitro, la Clinica de Reproducere Umană Mureş Clinica de Reproducere Umană Mureş a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, naşterea primilor tripleţi obţinuţi prin fertilizare in vitro, două fetiţe şi un băieţel.
Mureş: Cea mai modernă clinică de reproducere umană din ţară, la Sângeorgiu de Mureş Cea mai modernă clinică de reproducere umană din România a fost inaugurată, vineri, la Sângeorgiu de Mureş, iar aceasta va oferi servicii la costuri de cinci-şase ori mai mici faţă de cele practicate în Europa.
20 de ani de la naşterea primului copil din România rezultat prin fertilizare "in vitro" La 6 februarie 1996, la Timişoara s-a născut, prin operaţie cezariană, primul copil din România rezultat prin procedeul fertilizării "in vitro". La 20 mai 1995, a fost inaugurat oficial Centrul de Fertilizare in Vitro din Timişoara, primul din România, realizat de Crucea Roşie Rhein Neckard Heidelberg...
Mureş: Aproape 100 de copii născuţi în urma metodei de fertilizare in vitro Aproape 100 de copii s-au născut în urma metodei de fertilizare in vitro de la deschiderea Clinicii de Reproducere Umană Mureş în iulie 2011, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, dr. Bogdan Cârstea, şef de laborator în cadrul clinicii.
Premieră în domeniul medical! - Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu Aur la New York Quality Summit Award Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a convenţie “International Quality Summit” a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, personalităţi academice şi reprezentanţi diplomatici. În...
Clinica Fertilia lanseaza programul national „Sanatatea uterului ne defineste feminitatea” In perioada 10 septembrie – 10 noiembrie 2015, Fertilia Medical Center desfasoara programul national „Sanatatea uterului ne defineste feminitatea”, prin care orice femeie din tara cu varsta cuprinsa intre 30-50 ani, asigurata medical, isi poate verifica gratuit sanatatea uterului printr-o...