Cele mai citite
 


Romexpo deschide marţi Rommedica şi Romtherm
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania Romexo, liderul industriei romanesti de targuri si expozitii organizează, în perioada 24-27 aprilie 2012, manifestările internaţionale Rommedica şi Romtherm.
Cea de-a XXII-a ediţie a Rommedica, târg dedicat specialiştilor din domeniul medical şi farmaceutic, va prilejui publicului vizitator un dialog cu specialiştii de la standurile companiilor participante precum şi în cadrul evenimentelor conexe - conferinţe, seminarii, mese rotunde şi workshop-uri. Toate manifestările sunt special concepute pentru a facilita accesul direct la informare şi networking cu reprezentanţii companiilor producătoare şi importatoare de aparatură de profil.
La manifestare vor fi prezente peste 75 de firme din Europa, dar şi din China şi Coreea de Sud, care expun pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi.
Evenimentul urmăreşte să ofere o mai bună informare asupra intervenţiilor şi aparaturii de ultimă generaţie destinate să gestioneze mai uşor anumite probleme de sănătate publică.
Cea de a XVII-a ediţie a Romtherm, eveniment dedicat echipamentelor de încălzire, răcire şi condiţionare a aerului, reuneşte peste 100 de companii internaţionale, pe o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi.
Rommedica şi Romtherm sunt evenimente organizate de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Avort selectiv: În China, India şi Coreea de Sud, o generaţie fără femei Peste 20 de ani, în multe zone din China şi India numărul bărbaţilor tineri îl va depăşi cu 10 până la 20 la sută pe cel al femeilor, dezechilibru social care va avea consecinţe asupra sănătăţii populaţiei, semnalează marţi cotidianul spaniol El Mundo.
Contaminarea cu dioxină: Coreea de Sud, Rusia şi Slovacia au luat măsuri de precauţie; precedente în Europa Paris, 8 ian /Agerpres/ - Cazul contaminării cu dioxină din Germania este ultimul ca dată dintr-o serie de mari scandaluri alimentare legate de această substanţă cancerigenă, în ultimii ani, în Europa, notează sâmbătă AFP, care semnalează câteva dintre ele.
Panică în Coreea de Sud pe fondul multiplicării cazurilor de contagiere cu coronavirusul MERS Focarul de infecţie cu virusul MERS (Middle East Respiratory Syndrome) a forţat Banca Centrală din Coreea de Sud să taie joi ratele dobânzilor după ce autorităţile au raportat 14 noi cazuri, potrivit Reuters şi DPA.
România inclusă de IMS Health în rândul celor 17 pieţe farmaceutice emergente Vânzările de medicamente pe bază de reţetă pe pieţele emergente vor creşte rapid în următorii ani, iar China va deveni cea de a treia mare piaţă farmaceutică din lume în 2011, a anunţat marţi firma de cercetare de piaţă IMS Health, transmite AP.
Exporturile României în Libia, Coreea de Sud şi Israel au crescut cel mai semnificativ, în primele cinci luni Exporturile României în Libia, Coreea de Sud şi Israel au înregistrat cele mai semnificative creşteri, în primele cinci luni ale anului 2012, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA).
Coreea de Sud: Trei producători renumiţi de ţigări, daţi în judecată de serviciul naţional de asigurări medicale Serviciul public de asigurare a sănătăţii din Coreea de Sud a anunţat luni că a depus o plângere împotriva a trei producători de ţigări cărora le cere daune şi interese de 37,3 milioane de euro pentru costurile legate de tratarea bolilor cauzate de fumat, relatează AFP.