Cele mai citite
 


Vrânceni muşcaţi de căpuşe
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 11 vrânceni au ajuns la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani, după ce au fost muşcaţi de căpuşe, însă nicio persoană nu a necesitat internare.
'De sâmbătă până astăzi, au ajuns la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani 11 persoane muşcate de căpuşe. Din total, cinci persoane au ajuns numai în cursul zilei de astăzi. Nicio persoană nu a necesitat internare', a afirmat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.
Medicii din cadrul secţiei le-au administrat pacienţilor tratament cu antibiotic şi au recomandat să nu îşi scoată singuri insectele.
Viceprimarul Focşaniului, Bogdan Matişan, a anunţat că municipalitatea va începe dezinsecţia în parcurile şi în locurile de joacă din municipiu. Pentru că municipalitatea nu s-a mai confruntat cu problema căpuşelor, Primăria a trebuit să achiziţioneze substanţe speciale pentru eliminarea acestor insecte.
'Vom acţiona mai întâi în parcuri şi la locurile de joacă pentru copii. Ulterior, deşi Crângul Petreşti nu este în administrarea noastră, probabil vom da cu substanţe şi pe marginea Crângului', a declarat viceprimarul Bogdan Matişan. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Harghita: Creştere semnificativă a numărului persoanelor muşcate de căpuşe; primul caz de muşcătură de şarpe Miercurea Ciuc, 23 iun/Agerpres/- Numărul persoanelor muşcate de căpuşe care se prezintă la serviciile de urgenţă a crescut semnificativ în luna iunie, pe fondul încălzirii vremii, fiind înregistrat şi primul caz de muşcătură de şarpe din acest sezon.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Medici obligaţi să returneze bonurile de masă pentru gărzi 80 de medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani trebuie să returneze bonurile de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010 în urma unei decizii a Curţii de Conturi.
Vrancea: Bătrână intoxicată cu ciuperci O bătrână de 76 de ani, din comuna vrânceană Coteşti, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani cu intoxicaţie după ce a mâncat ciuperci culese din pădure, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Pelin.
Vrancea: A fost învestit noul manager al Spitalului Judeţean din Focşani Juristul Constantin Mîndrilă a fost învestit, marţi, în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani.