Cele mai citite
 


Noutati ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic
miercuri, 25 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Incepand de ieri 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012, la ROMEXPO - Pavilioanele C1 si C2,  se desfasoara cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA. 

Acest eveniment reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.
Dintre noutatile prezentate de catre companiile participante la aceasta editie mentionam:
 
  • NEWCO prezinta produse anticelulitice pentru barbati ce constau in tricouri si bustiere, avand rol atat estetic, cat si de slabire in timp. Acestea sunt aduse din Italia, de la singurul producator din Europa.
  • ADIONexpune un scaun ginecologic, import Cehia, colposcop incorporat, 3 motoare, transmisie WiFi, 5 pozitii pentru 2 doctori, carucior cu instrumente pre-incalzite pentru asigurarea unui confort sporit. 
  • EYECON prezinta un portofoliu extins, Delta P: sisteme de gaze medicale, vacuum si gaze anestezice, SHD: sisteme modulare pentru compartimentarea tuturor spatiilor medicale, SIARE: echipamente de anestezie, reanimare, terapie intensiva si urgenta, TRILUX: sisteme medicale de iluminare cu lampi LED pentru consultatii, examinari, interventii chirurgicale.
  • INFORM TEHNICA ofera sisteme de rezonanta magnetica cu magnet permanent dedicat examinarii articulatiilor.
  • BTL prezinta lasere de mare intensitate pentru medicina sportiva, rupturi musculare, fizioterapie, accelereaza procesul de vindecare cu o saptamana. Exilis – modelare corporala si faciala prin ultrasunete.
 
De asemenea, pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator  este invitat sa participe la evenimentele conexe pregatite de catre organizatori si partenerii sai: conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri special concepute pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.
 
ROMMEDICA este un eveniment organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu sprijinul Colegiul Medicilor din Romania.
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului:www.rommedica.ro.
 
Programul de vizitare al expozitei este urmatorul:
24 - 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.
27.04.2012 intre orele 10:00-16:00
 
Contact si informatii:
Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro
www.romexpo.ro
http://www.facebook.com/ROMEXPO
http://twitter.com/RomexpoSA 
 
__________________________________________ 

ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO). 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Congres SRATI 2014 Editia aniversara, a 40-a, a Congresului Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI) se defasoara in perioada 14-18 mai 2014, in cadrul Centrului International de Conferinte Sinaia. Evenimentul se bucura de participarea a 1.200 de specialisti dintre care 46 de invitati straini...
Cel mai mare eveniment dedicat medicilor ATI - Congresul SRATI 2015 - va avea loc in perioada 13 - 17 mai la Sinaia In perioada 13-17 mai 2015, la Centrul International de Conferinte din Sinaia, va avea loc Congresul National al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, care reuneste manifestarile devenite traditionale: Al 9-lea Congres Romano-Francez de Anestezie si Terapie Intensiva, Al 7-lea Simpozion...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Sălaj: Dotare cu echipamente medicale de patru milioane de lei pentru Spitalul Judeţean Primul aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică - IRM, un videobronhoscop, o staţie centrală de monitorizare şi monitoare pacienţi şi ecografe sunt câteva dintre noile dotări ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, achiziţionate printr-o finanţare asigurată de Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj.
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic Incepand de marti, 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012, la ROMEXPO - Pavilioanele C1 si C2, va avea loc cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA.