Cele mai citite
 


Botoşani: O femeie a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Judeţean 'Mavromati'
joi, 26 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 30 de ani a murit, marţi seară, în Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani, după aproape 50 de minute de resuscitare.
Femeia, care născuse în urmă cu şapte luni, a ajuns la UPU în stop cardio-respirator, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, ea a decedat.
'Femeia a fost adusă de ambulanţă în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 50 minute, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea', a declarat pentru AGERPRES coordonatorul UPU, dr. Petre Rădăuceanu.
Potrivit cadrelor medicale, femeia a leşinat în holul casei, fiind transportată cu ambulanţa la spital.
Se pare că starea de sănătate s-a înrăutăţit pe fondul eforturilor fizice pe care aceasta le-a făcut pentru a slăbi după naştere. AGERPRES/ (A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: O persoană muşcată de viperă nu a putut fi tratată la Spitalul Judeţean Mavromati, din lipsă de vaccin Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani au fost în imposibilitatea de a asigura tratamentul de specialitate în cazul unui pacient muşcat de viperă, din cauza lipsei vaccinului antiviperin, a declarat, luni, medicul şef al Unităţii de primire a Urgenţelor, Petrică Rădăuceanu.
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, obligat pentru a patra oară de instanţă să reangajeze un salariat Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost obligat la plata unor daune morale de 30.000 de lei unui angajat, care a fost concediat ilegal de patru ori în mai puţin de doi ani. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, că deciziile de concediere ale fostului şef al Serviciului...
Botoşani: Criză de antirabice la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani se confruntă cu o criză de ser antirabic, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ovidiu Mimor.
Botoşani: Medic decedat în timp ce asigura garda la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, 14 mai/ Agerpres/- Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani a decedat, duminică seară, în timp ce se afla de gardă pe Secţia de ortopedie.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Botoşani: Operaţii restricţionate la Spitalul Judeţean "Mavromati" din cauza căldurii Medicii chirurgi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani refuză să mai efectueze operaţii, din cauza temperaturilor foarte ridicate din sala de operaţii. Decizia a fost luată după ce instalaţiile de aer condiţionat s-au defectat, iar temperatura din blocul operator a depăşit 40 de grade...