Cele mai citite
 


Călăraşi: Prematur transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală
joi, 26 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil născut prematur la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi a fost transportat miercuri cu ajutorul unui elicopter SMURD la un spital din Capitală.
Potrivit medicului din echipa de prim ajutor de pe elicopterul SMURD, copilul este în stare gravă. La transferul de pe ambulanţă acesta a intrat în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat şi apoi l-au intubat, viaţa acestuia fiind menţinută de aparate.
Mama copilului se află internată la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi, starea acesteia fiind bună, neavând complicaţii după naştere. AGERPRES/(A-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Fată de 14 ani, în stare gravă după ce a născut prematur O adolescentă în vârstă de 14 ani din oraşul vasluian Murgeni a ajuns în stare gravă la o clinică din Iaşi, după ce a născut prematur, suferind o serie de complicaţii în urma naşterii.
Satu Mare: Elicopter SMURD, defectat în curtea Spitalului Judeţean Un elicopter SMURD care trebuia să transporte la Bucureşti un pacient în stare gravă s-a defectat sâmbătă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare în timp ce încerca să decoleze.
Vaslui: Tânără transportată în stare gravă la Iaşi cu un elicopter SMURD O tânără în vârstă de 21 de ani din judeţul Vaslui a fost transportată miercuri după-amiază la un spital din Iaşi cu un elicopter SMURD după ce a făcut septicemie.
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...