Cele mai citite
 


Gorj: Peste 300 de participanţi la simpozionul 'Patologia Respiratorie în Practica Medicală Curentă'
joi, 26 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 300 de medici şi asistenţi medicali din toată ţara participă la Simpozionul naţional "Patologia Respiratorie în Practica Medicală Curentă", care se desfăşoară joi şi vineri la Târgu-Jiu, a anunţat managerul Spitalului de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu", Tiberiu Tătaru.
La eveniment participă nume importante din domeniu, iar temele dezbătute sunt de importanţă majoră în ceea ce priveşte pneumologia.
"Simpozionul naţional 'Patologia Respiratorie în Practica Medicală Curentă' a ajuns la cea de-a treia ediţie, când, într-adevăr încununăm reuşita evenimentelor anterioare şi acest lucru este confirmat de prezenţa foarte mare a cadrelor medicale din toată ţară. Pentru anul viitor, ne gândim la organizarea unui eveniment de o amploare şi mai mare. Participanţii vor fi în număr de peste 300. Astăzi, are loc o conferinţă de presă ce precede evenimentul în sine, care îşi va deschide porţile mâine, la orele 13.00", a precizat, miercuri, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu", Tiberiu Tătaru.
Printre medicii care vor susţine dezbateri se numără şi gorjeanul Constantin Marica, vicepreşedinte al Societăţii Române de Pneumologie şi expert al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).
"Este a treia sesiune a simpozionului. Ceea ce este nou în acest an este faptul că va participa, din partea OMS, raportorul pentru tuberculoză din Europa de Sud-Est. Simpozionul are foarte multe şedinţe şi nu se opreşte la tuberculoză, ci încearcă să concretizeze anumite cunoştinţe şi despre alte boli. Rezultatele se văd", a precizat profesorul universitar doctor Constantin Marica.
Simpozionul este organizat de Spitalul de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu" şi Houstan NPA, cu sprijinul Consiliului Judeţean Gorj şi al Universităţii Constantin Brâncuşi. AGERPRES/(AS-Oana Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Aproximativ 300 de medici, asistenţi şi farmacişti participă la simpozionul "Patologia respiratorie în practica medicală curentă" Aproximativ 300 de medici, asistenţi şi farmacişti s-au înscris pentru a participa la cea de-a şasea ediţie a simpozionului interdisciplinar "Patologia respiratorie în practica medicală curentă", care se desfăşoară la joi şi vineri la Complexul Debarcader al Universităţii "Constantin Brâncuşi" din Târgu-Jiu...
Gorj: Simpozion naţional cu tema 'Patologia respiratorie în practica medicală curentă' Spitalul de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu" şi Societatea Română de Pneumologie, în colaborare cu Houston NPA, organizează în perioada 28-29 aprilie la Târgu-Jiu simpozionul naţional "Patologia respiratorie în practica medicală curentă".
Comunicat de presă - Compania de Comunicare Medicală Houston NPA Pe 23-24 aprilie Târgu-Jiu va fi pentru al saselea an la rând nucleul discutiilor legate de patologia respiratorie în practica medicală curentă
Pneumologi de la importante centre de specialitate din țară se reunesc la Târgu-Jiu pe 15 și 16 mai Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu”, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, alături de Societatea Română de Pneumologie-Secțiunea de Tuberculoză, Consiliul Judeţean Gorj, Universitatea “Constantin Brâncuși” și compania de comunicare medicală Houston NPA organizează pe 15-16 mai 2014 cea...
Gorj: Zeci de angajaţi ai SJU Târgu-Jiu vor schia în cadrul "Cupei Sănătăţii", la Rânca Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, medici şi asistenţi medicali, vor participa la sfârşitul acestei săptămâni la "Cupa Sănătăţii", eveniment care va avea loc în zona montană Rânca, a declarat marţi managerul unităţii, Tiberiu Tătaru.