Cele mai citite
 


Timiş: Suplimentare a bugetului pentru programele naţionale de sănătate
joi, 26 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a suplimentat bugetul destinat programelor naţionale de sănătate cu suma de 2.697.000 lei.
''Cadrele medicale nu vor întâmpina nicio problemă în desfăşurarea actului medical, iar pacienţii vor beneficia, la fel ca şi până acum, de serviciile medicale acordate în cadrul programelor de sănătate menţionate'', a declarat, miercuri, Oara Răchitan, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.
Fondurile necesare pentru plata serviciilor medicale, a medicamentelor şi a materialelor de care asiguraţii beneficiază prin intermediul acestor programe naţionale au fost distribuite diferenţiat, cea mai mare sumă fiind alocată pentru bolile rare (2.608.000 de lei), urmând medicamentele pentru TBC (67.000 de lei) şi materialele necesare în TBC (10.000 de lei), precum şi endocrinologia (12.000 de lei). AGERPRES/(AS-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.
Timiş: CJAS a încheiat contracte cu 14 spitale pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a încheiat contracte cu 14 spitale publice pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal.
Timiş: Casa de Asigurări de Sănătate a primit bani la rectificarea bugetară Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş va folosi banii primiţi la rectificarea bugetară pentru plata furnizorilor de servicii medicale, pentru onorarea reţetelor gratuite şi compensate, dar şi pentru spitale.
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara, au semnat, joi, actul adiţional de prelungire a contractului, până la data de 30 iunie 2016.
Timiş: CJAS a desfiinţat listele de aşteptare pentru asiguraţii care vor dispozitive medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a desfiinţat listele de aşteptare cu pacienţii care au nevoie de dispozitive medicale, întrucât s-au rezolvat toate problemele, iar situaţia a ajuns la zi.
Timiş: Casa de Sănătate lărgeşte măsurile antifraudă implementate în spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis lărgirea măsurilor antifraudă implementate în cursul lunii iulie la nivelul spitalelor din aria de competenţă, ca urmare a numărului mare de sesizări venite din partea asiguraţilor şi a controalelor efectuate la furnizorii de servicii medicale...