Cele mai citite
 


Medcenter te pune în mişcare !
joi, 26 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Din dorința de diversificare și dezoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, centrul Medcenter Iași adaugă la oferta sa serviciile de recuperare medicală şi de balneo-fizio-kinetoterapie. 
În completarea serviciilor de medicină clinică şi de laborator oferite de peste 14 ani pe piaţa locală şi regională, Medcenter Iaşi, în parteneriat cu Centrum Gym, oferă pacienţilor săi tratamente şi servicii specifice recuperării medicale. Obiectivul nostru, în ceea ce privește noua activitate, este de a oferi servicii care să răspundă cu profesionalism cerinţelor medicale şi cerinţelor de siguranţă şi confort ale pacienţilor ce necesită recuperare medicală.
 
Tratamentele specifice se efectuează de către personalul calificat, absolvenţi de studii superioare, licenţiaţi în fiziokinetoterapie, având la dispoziție o aparatură de ultimă generaţie. Menționăm: Ultrasunet, Unde scurte, Curenţi interferenţiali, diadinamici, rectangulari, exponenţiali, Tens, Ionizare, Magnetoterapie, Laser-terapie, Parafină, Băi galvanice, Masaj, Kinetoterapie și altele.
 
De menționat sunt și serviciile de întreținere corporală, pentru că frumusețea poate reprezenta și o latură a sănătății.
 
Medicina modernă presupune o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate și o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient. În acest sens, printr-o dezvoltare permanentă, serviciile Medcenter vin în întâmpinarea nevoile specifice atât ale pacienților, cât și ale medicilor, construind un climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.
 
Despre Medcenter Iași
Centrul Medcenter Iași reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale în ambulatoriu din judeţ şi zonele limitrofe, cu o experienţă de peste 14 ani pe piaţa locală şi regională. Oferta de servicii medicale include consultaţii de specialitate, medicina muncii, investigaţii clinice şi o gamă complexă de teste de laborator. De remarcat faptul că centrul Medcenter Iași este vizitat lunar de peste 6.000 de pacienţi şi efectuează un număr de peste 14.000 de teste de laborator.
 
Contact:
 

_____________________________

Cu peste 14 ani de experienţă în domeniu, cu o structură de peste 40 de clinici  şi laboratoare în întreaga ţară, Medcenter reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de pe piaţa naţională şi regională, având cel mai accelerat ritm de dezvoltare.   La sfârşitul anului 2011 compania noastră a înregistrat peste 4 milioane de analize efectuate iar la momentul actual numărăm în jur de 75.000 de pacienţi lunar care beneficiază de planurile de sănătate MEDCENTER. 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medcenter Iaşi deschide noi puncte de recoltare Din dorința de diversificare și dezvoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, centrul Medcenter Iași anunţă extinderea rețelei locale prin deschiderea a 3 puncte de recoltare.
Medcenter - un nou concept al serviciilor medicale din România Medcenter, unul dintre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa medicală naţională şi regională, marchează o premieră naţională printr-un nou concept al serviciilor medicale din România. Centrul de Excelenţă în Medicină de Laborator şi Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub...
Program de recuperare a persoanelor cu afecţiuni cardiace implementat, în premieră naţională, la Iaşi Specialiştii de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi au inaugurat, în premieră naţională, un program TV de educaţie şi recuperare a bolilor cardiovasculare.
Demonstraţii practice pe un simulator 3D, pentru studenţii de la Stomatologie Studenţii de la Facultăţile de Medicină Dentară vor putea să dobândească experienţă profesională încă din anul III de studiu prin intermediul unui sistem de simulare asistată pe calculator 3D, a declarat prof.univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină...
Medcenter este CITI PARTENER Începând cu luna mai, serviciile disponibile în rețeaua națională de centre medicale Medcenter pot fi achiziționate de către beneficiarii cardurilor Citibank cu reduceri speciale, prin programul Citi Partener.
Iaşi: A fost inaugurat Centrul de cercetare fundamentală şi dezvoltare experimentală în medicină translaţională Autorităţile locale şi medicale din Iaşi au luat parte, joi, la inaugurarea Centrului de cercetare fundamentală şi dezvoltare experimentală în medicină translaţională, Transcend Iaşi.