Cele mai citite
 


Medic din localitatea doljeană Segarcea, reţinut pentru mită
vineri, 27 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj l-au reţinut, joi, pentru 24 de ore, pe Barham Khalil, medic specialist la Spitalul oraşului Segarcea, judeţul Dolj, acuzat că lua mită de la pacienţi.
Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorii au început pe 22 martie urmărirea penală faţă de medic, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, după ce acesta a pretins şi primit suma de 200 euro pentru a efectua o întrerupere de sarcină.
De asemenea, procurorii îl mai acuză pe medic că, în cursul anului 2010 - 2012, a pretins şi primit de la cinci paciente, diferite sume de bani, pentru a efectua intervenţii medicale potrivit specializării sale.
Urmează ca procurorii să decidă dacă vor solicita instanţei arestarea preventivă a medicului. AGERPRES/(AS - Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Medicul ginecolog reţinut pentru luare de mită este cercetat în stare de libertate Medicul ginecolog de la Spitalul Municipal Calafat care a fost reţinut, joi seară, de procurori pentru luare de mită va fi cercetat în stare de libertate.
Medic de la Casa Judeţeană de Pensii Caraş-Severin, acuzat că a luat mită de la 187 de pacienţi Procurorii Parchetului General au extins urmărirea penală faţă de Sebastian Telbis, medic în cadrul Serviciului de Evaluări medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin, pentru săvârşirea a încă 187 de infracţiuni de luare de mită.
Olt: Ginecologul acuzat de luare de mită va fi cercetat în stare de arest preventiv Magistraţii Tribunalului Olt au hotărât marţi că medicul ginecolog Petre Daviţoiu din Caracal, acuzat de luare de mită şi reţinut luni seara în urma unui flagrant, va fi cercetat în stare de arest preventiv.
Dolj: Doi medici ginecologi de la spitalele din Calafat şi Segarcea, prinşi în flagrant în timp ce luau de mită Doi medici ginecologi, unul de la Spitalul Municipal Calafat, iar altul de la Spitalul Orăşenesc Segarcea, au fost prinşi, joi seară, în flagrant în timp ce luau mită de la poliţişti sub acoperire.
Vaslui: Doctoriţele reţinute pentru luare de mită, eliberate; vor fi cercetate sub control judiciar Cele două doctoriţe de la Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Simona Botez şi Doina Andrei, reţinute pentru fapte de corupţie, vor fi cercetate în continuare sub control judiciar, în urma unei decizii a magistraţilor de la Tribunalul Vaslui.
Vaslui: Doi medici ginecologi, reţinuţi pentru luare de mită Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au dispus în noaptea de luni spre marţi reţinerea 24 de ore a medicilor ginecologi la Spitalul de Urgenţă (SJU) Vaslui Doina Andrei şi Simona Botez, pentru luare de mită.