Cele mai citite
 


Ministrul Turismului: România este bine pregătită pentru primul congres internaţional de turism balnear
vineri, 27 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Turismului Cristian Petrescu a declarat joi la Buzău că 'ţara noastră este foarte bine pregătită' pentru primul congres internaţional pentru turism balnear şi medical din luna septembrie şi că 'la Bucureşti vor fi prezente cele mai importante nume din domeniul turismului'.
'Chiar ieri am fost la Madrid şi am vorbit cu secretarul general al organizaţiei mondiale a turismului care şi-a arătat întreaga susţinere, vor face şi dânşii tot ce pot să ne ajute aducând la Bucureşti cele mai importante nume în domeniu pentru a ţine prelegerile respective, deci suntem pregătiţi total pentru organizarea evenimentului', a mai declarat ministrul Turismului.
Potrivit sursei citate, 'turismul balnear este una din nişele pe care ne axăm foarte mult, este unul din domeniile care au fost relevate pentru promovarea României(...)'.
'România are o treime din resursele balneo ale Europei, drept pentru care să dezvoltăm capacităţiile şi după aceea să şi le promovăm, sunt convins că noi arătând întreaga disponibilitate şi făcând tot ce depinde de noi să dezvoltăm turismul balnear vom avea şi succese. Este adevărat că nu se poate bate din palme, nu putem să ne aşteptăm ca în câteva luni să avem foarte multe capacităţi de cazare, foarte multe spa-uri, lucrurile se fac încet şi sigur şi vă asigur că va fi totul bine', a menţionat ministrul Turismului. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
România va găzdui, în septembrie, primul congres internaţional despre turimul balnear şi medical Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va organiza în septembrie, în România, împreună cu Organizaţia Mondială a Turismului (OMT), primul congres internaţional despre turismul balnear şi medical, se arată într-un comunicat al MDRT remis, miercuri, AGERPRES.
Eduard Hellvig: Turismul balnear este o nişă pe care România nu trebuie să o rateze Turismul balnear este o nişă pe care România nu trebuie să o rateze şi una dintre priorităţile strategice pentru 2013 va consta în investiţii în infrastructura specifică, pentru a ajuta dezvoltarea acestui domeniu, a declarat, luni, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, la deschiderea...
Congres internaţional dedicat adaptării copiilor cu tulburări specifice de învăţare, la Bucureşti Un congres internaţional dedicat adaptării copiilor cu tulburări specifice de învăţare în şcolile din România, organizat de Asociaţia Bucureşti pentru Copii Dislexici, împreună cu Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), se va desfăşura de luni până miercuri, în Capitală.
Comunicat de presă - Primăria Eforie Congres medical pentru promovarea turismului balnear, la Eforie
INTERVIU/Nicu Rădulescu(OPTBR):Turismul balnear a atras investiţii de 150 milioane de euro; avem o problemă cu migraţia personalului medical Valoarea investiţiilor în turismul balnear din ultimii ani depăşeşte 150 milioane de euro dar sectorul se confruntă cu problema migraţiei personalului medical specializat, atras de condiţii mai bune de plată în alte ţări, afirmă Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear...
Primul congres internaţional despre descoperirea aquaporinei 1, la Cluj-Napoca Cercetători de renume din România şi din străinătate vor participa la primul Congres internaţional dedicat aquaporinei 1, care se va desfăşura la Cluj-Napoca (centru-vest), între 27 şi 29 octombrie a.c., pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la descoperirea acesteia de către o echipă de cercetători...