Cele mai citite
 


Premierul Ungureanu l-a numit pe consilierul de stat Ion-Mircea Plângu în CA al CNAS
vineri, 27 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a numit, miercuri, pe consilierul de stat din aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, Ion-Mircea Plângu, în calitatea de membru al Consiliului de administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).
Potrivit deciziei premierului, mandatul lui Plângu în Consiliul de administraţie al CNAS va fi de 4 ani. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cristina Vladu, numită membru în CA al CNAS Cristina Vladu, consilier personal al secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Pană, a fost numită membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, în locul lui Anci Ionescu, revocată din funcţie, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicată...
Suceava: Bugetul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, suplimentat cu 10% CNAS a suplimentat cu 10% bugetul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava pentru acest an, respectiv cu 36.044.220 lei, a declarat, vineri, directorul CJAS Suceava, Adela Băişanu.
CNAS: Asiguraţii pot solicita înlocuirea certificatelor provizorii cu cardurile europene de asigurări de sănătate Asiguraţii care au primit certificate provizorii în locul cardurilor europene de asigurări de sănătate pot solicita caselor de asigurări de sănătate înlocuirea acestora cu cardurile.
CNAS a reînceput tipărirea şi distribuţia cardurilor europene de sănătate CNAS anunţă că a reînceput tipărirea şi distribuţia către asiguraţi a cardurilor europene de asigurări de sănătate, document care se eliberează gratuit la cererea persoanei asigurate şi poate fi folosit numai pe teritoriul statelor membre UE/SEE.
Patru funcţionari publici din ANAF, CNAS şi DGASPC Neamţ, găsiţi incompatibili de ANI Patru funcţionari publici, doi angajaţi în cadrul unor structuri din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi câte unul în cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Neamţ, au fost găsiţi în...
Românii care obţin venituri în străinătate nu plătesc asigurări de sănătate dacă fac dovada că plătesc acolo Românii care au domiciliul în ţară, dar obţin venituri în străinătate, nu trebuie să plătească, în 2016, contribuţii la sănătate dacă deţin o asigurare pentru boală şi maternitate în alt stat membru al Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene sau în statele cu care România...