Cele mai citite
 


Angajatori europeni în cautare de cadre medicale cu pregătire în România
vineri, 27 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Segmentul privat din sistemele de sănătate europene caută absolvenți ai Universităților de Medicină și Farmacie din România. Fiind recunoscuți pentru pregătirea într-un sistem educațional competent în domeniul medicinei, cadrele medicale din România se numără printre cei mai căutați candidați din Europa. 
Angajatori din țări precum Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franța, Suedia, Danemarca, Elveția vor fi prezenți în cadrul evenimentului
internațional de cariere medicale, Cariere în Alb, cu oportunități de carieră medicală și cursuri în domeniu, din toată Europa.
 
Aflat la cea de a șasea ediție, târgul de joburi medicale Cariere în Alb va găzdui companii precum Permedex, EGV Recruiting, MediCarrera, MedicClin, PVR București, Brandler und Rauschelbach, Steiner, Agunis, Brains Consulting, oferind profesioniștilor din domeniul sănătății posibilitatea de a lucra în condiții extrem de bune, alături de medici de succes care să îi ghideze, împreună cu cursuri de limbă și salarii
substanțiale, începând de la 2500 de euro.
 
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 aprilie și duminică 29 aprilie, la UMF Carol Davila, București, începând cu ora 10:00. Intrarea este gratuită, vizitatorii se pot înscrie online, pe http://cariereinalb.com/targ/
 
Ofertele sunt dedicate tuturor categoriilor de personal medical: doctori, studenti la medicină, dentiști, farmaciști, asistente, moașe etc.
 
În această primăvară, evenimentul are loc în nouă țări din Europa:
Slovacia (Kosice, Bratislava), Ungaria (Budapesta, Szeged), Cehia (Praga), România (București, Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Sibiu, Iași), Grecia (Atena), Slovenia (Ljubljana) și Croația (Zagreb).
 
Parteneri ai evenimentului
Partener Principal: Permedex
Parteneri Media Naționali: Pagina Medicală, Pagina Farmaciștilor,
Ziarul MF, Pharma Business, Medipedia, Farmamed, ContraBoli, Sfatul
Medicului, MedicalManager, bestResource, Calendar Evenimente,
Evenimente Studentesti, 24 Fun, Ziarul de Iasi,
Parteneri Media Internaționali: Health Media, Framar Media, MD
Magazine, Docotra.bg, MedInfo, Doctor Online, Dentistry.bg, ISMK
Congress, Sturko Radio.
 
Persoană de Contact
Cătălina Poiană– PR Specialist
Phone: +4 0743 84 00 15

E-mail: catalina.poiana@careersinwhite.org 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Concurenţă fără precedent la târgul de cariere medicale La Târgul Internaţional de Cariere Medicale din Capitală, desfăşurat la Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'', au fost scoase la concurs peste 2.000 de posturi pentru medici, asistente, tehnicieni, fizioterapeuţi, biotehnologi, stomatologi şi farmacişti.
Peste 2.000 de cadre medicale au trecut pragul Târgului Internaţional de Cariere Medicale Peste 2.000 de medici tineri şi medici cu experienţă, farmacişti, asistenţi medicali, dentişti, studenţi la medicină sau proaspeţi absolvenţi au vizitat sâmbătă şi duminică Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice - se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Noi oportunități pentru medicii și asistentele din Timișoara Evenimentul internațional Cariere în Alb, revine acest weekend în Timișoara cu ediția de primăvară, cu oportunități de carieră medicală și cursuri în domeniu, din toată Europa.
160 de studenţi de la UMF au urmat stagii de pregătire în opt specialităţi medicale Un număr de 160 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti au finalizat stagii de pregătire practică, cursuri de malpraxis şi comunicare şi au fost consiliaţi în cadrul proiectului "10 paşi spre o carieră medicală de succes".
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Angajatorii medicali cauta personal medical în România Compania Medicov a anunțat lansarea celei de a 7-a ediție a evenimentului Cariere în Alb, un eveniment dedicat cadrelor medicale care își caută un nou loc de muncă sau oportunități de dezvoltare a carierei lor medicale. Cariere în Alb – Târg Internațional de Cariere Medicale va avea loc în România...