Cele mai citite
 


37 de branduri de referinţă premiate joi la Gala Superbrands România
sâmbătă, 28 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ediţia a 5-a a programului Superbrands România a premiat joi 37 de mărci de referinţă pentru economia românească.
Trofeele celei de-a 5-a ediţii Superbrands au fost acordate companiilor Adevărul, Agricola Bacău, Avon, BCR, Beciul Domnesc, BMW, Bonduelle, Borsec, Castrol, Chivas Regal, Coca-Cola, Cosmote, DHL, DonCafe, Gealan, Germanos, Heineken, Help Net, Johnson Baby, JW Marriott, Kandia, Medlife, Mol, Nivea, Orange, Petrom, Radio ZU, Raiffeisen Bank, Rigips, Rompetrol, Romtelecom, Santal, Savana, Sensiblu, Vell Pitar, Western Union, Yves Rocher.
Distincţia Honorary Recognition a fost acordată, în premieră, Republicii Moldova pentru iniţiativa "e-Transformare" echivalentul programului e-Guvernare din România.
Ediţia 2011 - 2012 a cărţii Consumer Superbrands pentru România dezvăluie poveştile de succes ale celor 37 de banduri premiate care operează pe piaţa românească.
Premiantele din acest an se numără printre cele 300 de branduri validate în urma cercetării de piaţă efectuate de Superbrands. Cercetarea a analizat 1.260 de banduri din 48 de categorii de produse şi servicii. Astfel, 740 de banduri s-au calificat pentru cercetarea de piaţă realizată de Superbrands România pe un eşantion reprezentativ de 1.500 de consumatori. La finalul cercetării, 300 de banduri au obţinut statutul de Superbrands intrând astfel într-o nouă ediţie a Consumer Superbrands. Această carte este distribuită în peste 80 de ţări de pe toate continentele fiind considerată un purtător de imagine pentru economia din România.
Organizaţia Superbrands operează în aproape 100 de ţări stimulând de peste 15 ani dezvoltarea pieţelor locale prin programe specializate. AGERPRES/(AS - Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Inner Wheel International a înfiinţat ,,Districtul 224 România şi Republica Moldova" ,,Inner Wheel International", una dintre cele mai mari grupări feminine de voluntariat, având peste 100.000 de membri cuprinşi în 3895 de cluburi deschise în 103 de ţări, a organizat, sâmbătă la Bacău, festivitatea de înfiinţare a Districtului 224, eveniment considerat 'istoric pentru organizaţie pentru...
Bacău: Multe premiere şi participanţi din şase ţări la "Zilele medicale" ale Spitalului din Moineşti Un workshop cu tema "Oncogenetica" reprezintă o premieră la "Zilele medicale" ale Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, aflat la a IX-a ediţie şi care a debutat joi în prezenţa a peste 400 de medici şi invitaţi speciali din clinici şi spitale renumite din ţară, dar şi din Italia, Germania, Israel...
Bacău: În staţiunea Slănic Moldova a debutat cea de-a XI-a Conferinţă Naţională de Balneologie "Paradigmele dezvoltării turismului balnear" se constitue în tema celei de-a XI-a Conferinţe Naţionale de Balneologie, eveniment găzduit, începând de joi şi până sâmbătă, de staţiunea Slănic Moldova.
Bacău: Lansarea, în premieră naţională, a programului "helpNET - Reţeaua Locală Antidrog" La Palatul Administrativ din Bacău a fost lansat, marţi, programul ,,helpNET - Reţeaua Locală Antidrog", o premieră la nivelul României, conceput de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Bacău.
Bacău: Intervenţii chirurgicale complexe efectuate de specialişti din 6 ţări cu prilejul Zilelor Spitalului din Moineşti Un număr de 15 bolnavi din judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Sibiu, având o patologie gravă, vor fi operaţi până sâmbătă în cele şase săli specializate ale Spitalului de Urgenţă din Moineşti, de echipe coordonate de cunoscuţi chirurgi din România, Franţa, Turcia, Israel, SUA şi Republica Moldova.
Bacău: Ambulatoriu de specialitate, deschis la Spitalul de urgenţă din Moineşti Un ambulatoriu de specialitate, complet reabilitat în urma implementării unui proiect finanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, a fost deschis, luni, la Spitalul de urgenţă din Moineşti pentru activităţi curente de deservire a populaţiei.