Cele mai citite
 


Caraş-Severin: O nouă investiţie a Consiliului Judeţean la Spitalul Judeţean
sâmbătă, 28 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa va fi dotat cu un sterilizator cu abur performant consilierii judeţeni din Caraş-Severin aprobând, în unanimitate, vineri, în şedinţă extraordinară, utilizarea excedentului bugetului, pentru finanţarea cheltuielilor secţiunii de dezvoltare.
A fost completată lista obiectivelor de investiţii, prin achiziţionarea unui autoclav electric, adică, a unui sterilizator cu abur, cu o capacitate de 70 de litri, în valoare de 176.000 de lei.
Echipamentul medical este destinat Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pentru desfăşurarea activităţii specifice de sterilizare a instrumentarului medical în condiţii optime şi eficiente.
'Este un autoclav electric, care va deservi Laboratorul de Bacteorologie. Achiziţia este foarte importantă în special pentru protecţia cetăţenilor şi a mediului înconjurător. Investiţia era absolut necesară, în condiţiile în care, de acum, bacteriile pot fi anihilate, atât în ceea ce priveşte Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, cât şi în ceea ce priveşte produsele provenite de la Spitalele din Moldova Nouă sau Oraviţa', a declarat medicul Dumitru Secăşan, director al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. AGERPRES/(AS - Paula Neamţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Investiţii de 3,3 milioane de euro la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Investiţiile pe care Consiliul Judeţean Caraş-Severin le-a efectuat până acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa se ridică la aproape 3,3 milioane euro.
Caraş-Severin: Noi investiţii la Spitalul Judeţean din Reşiţa Consiliul Judeţean Caraş-Severin continuă seria achiziţiilor pentru Spitalul Judeţean de urgenţă din Reşiţa, după ce luni au fost puse în funcţiune, în Blocul operator, două mese chirurgicale multifuncţionale şi două lampi scialitice de ultimă generaţie, în valoare de aproximativ 30 mii euro.
Caraş-Severin: Investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Reşiţa Spitalul Judeţean de urgenţe Reşiţa va avea posibilitatea să ofere pacienţilor, de la sfârşitul acestui an şi începutul anului viitor, examinări şi investigaţii de supra-specialitate, având ca efect creşterea acurateţii diagnosticului şi, totodată, creşterea gradului de satisfacţie al pacienţilor şi...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa va achiziţiona un computer tomograf performant, de 800.000 de euro Proiectul transfrontalier "Sănătate fără frontiere", derulat de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, împreună cu Spitalul General din Pojarevaţ (Serbia) se apropie de final, la jumătatea lunii urmând să se încheie procedura de licitaţie pentru achiziţionarea unui computer tomograf performant, de...
Caraş-Severin: CJ a investit aproape 1,3 milioane lei în centrale termice pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Consiliul Judeţean Caraş-Severin a investit aproape 1,3 milioane lei pentru achiziţionarea a trei centrale termice, care au fost puse în funcţiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul unităţii spitaliceşti, preşedintele Consiliului...
Caraş-Severin: Un nou şi modern sistem de servire a hranei pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Reşiţa Spitalul Judeţean de Urgenţe din Reşiţa beneficiază, de luni, de un nou şi modern sistem de servire a hranei pacienţilor internaţi, care asigură igiena produsului, dar şi individualizarea porţiilor pentru fiecare pacient, odată cu inaugurarea a două dintre investiţiile care cresc confortul bolnavilor...