Cele mai citite
 


Ministrul Ritli şi alţi colegi din Cabinet au trecut pe la Guvern după adoptarea moţiunii
sâmbătă, 28 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a venit vineri după-amiază la sediul Guvernului, după demiterea Cabinetul prin adoptarea moţiunii de cenzură.
Ritli a coborât din maşina care îi este alocată de la minister în apropiere de poarta Guvernului şi nu a fost adus până la intrarea în clădire, aşa cum se obişnuieşte în cazul miniştrilor.
Ministrul a străbătut curtea Guvernului cu o geantă voluminoasă într-o mână, în timp ce cu cealaltă trăgea un troller.
Abordat de la distanţă de un jurnalist, Ritli a salutat discret din cap şi şi-a continuat impasibil drumul până la intrarea principală în Palatul Victoria.
În acest timp, ceilalţi miniştri UDMR se pregăteau să meargă la Cotroceni pentru consultările cu preşedintele Traian Băsescu.
Înainte de apariţia lui Ritli la Guvern, vicepremierul Marko Bela a plecat de la Palatul Victoria, iar ministrul Mediului, Attila Korodi, se pregătea şi el să plece la Cotroceni, împreună cu liderii UDMR, după cum a declarat acesta pentru AGERPRES.
Cu puţin timp înainte, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a revenit la Palatul Victoria, după o întrevedere de circa o oră cu preşedintele Traian Băsescu.
Parlamentul a retras, vineri, încrederea Guvernului Mihai-Răzvan Ungureanu.
Imediat după şedinţa Parlamentului, şeful Executivului a mers la Guvern, unde a stat de vorbă circa 15 minute cu unii dintre miniştrii săi.
Potrivit unor participanţi la reuniune, miniştrii s-au arătat surprinşi de votul din Legislativ, care a condus la demiterea Cabinetului. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şeful statului către R. Arafat: Să se prezinte la ministrul Sănătăţii cu observaţii la legea sănătăţii, nu să creeze o psihoză publică Preşedintele Traian Băsescu i-a recomandat luni seară subsecretarului de stat în MS, dr. Raed Arafat, să prezinte ministrului Sănătăţii observaţiile sale cu privire la noua lege din domeniu în loc să creeze "o psihoză publică".
UPDATE Guvern: Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.
Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul Legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.
Raed Arafat nu confirmă şi nici nu infirmă demisia din funcţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, nu a dorit, marţi, nici să confirme şi nici să infirme demisia sa din funcţie.
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.
Medicul Tudor Ciuhodaru a fost invitat, la sediul MS, pentru discuţii pe legea sănătăţii Dr. Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi, a declarat, marţi, că a fost invitat de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, pentru o discuţie pe proiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului...