Cele mai citite
 


Satu Mare: Operaţii pe retină, la Spitalul Judeţean
sâmbătă, 28 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare pot efectua operaţii pe retină, după revigorarea secţiei de Oftalmologie, dotarea acesteia şi angajarea unui specialist.
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat vineri într-o conferinţă de presă că au fost făcute investiţii serioase în modernizarea clădirilor spitalului, în dotarea cu aparatură iar acum a venit şi timpul în care se aduc specialişti, dând exemplul medicului specialist oftalmolog Levai Lehar, angajat recent.
"Este o dovadă prin care demonstrăm că vin medici la Satu Mare de la centre universitare de renume. Am convingerea că medicii vor forma o echipă întărită, astfel încât să avem servicii medicale de calitate. Deja la Satu Mare vin pacienţi din alte judeţe", a declarat Csehi.
Şeful secţiei de Oftalmologie, Bagosi Pal, a arătat că medicina a făcut progrese mari în ultima perioadă, iar cu dotările actuale spitalul se apropie de nivelul centrelor universitare, putând fi efectuate operaţii pe retină şi injecţii intraoculare.
"Sunt condiţii de muncă, este aparatură de ultimă generaţie la cel mai înalt nivel. Operaţiile de dezlipire de retină sunt delicate, se fac doar la câteva centre medicale, acum şi în Satu Mare", a declarat Levai.
Totodată la SJU Satu Mare au mai fost angajaţi trei medici cardiologi, secţia de cardiologie fiind dotată cu aparatură de ultimă generaţie. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Operaţii de cataractă cu ultrasunete la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare efectuează, începând de luni, operaţii de cataractă folosind ultrasunete, cu ajutorul unui aparat în valoare de 50 000 de euro, oferit "in demo" de o firmă secţiei de Oftalmologie.
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Satu Mare: Operaţii cu laser la umăr, în premieră la Spitalul Judeţean O operaţie cu laser la umăr, folosind artroscopul, a fost efectuată în premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, pacientul fiind un bărbat de 60 de ani.
Satu Mare: Compartimentul de Chirurgie Vasculară, dotat cu aparatură de ultimă generaţie Compartimentul de Chirurgie Vasculară din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi beneficiază de profesionalismul unui chirurg renumit şi al mai multor asistente.
Satu Mare: Schimbare de imagine şi o secţie de chirurgie cardiovasculară la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va avea secţie de chirurgie cardiovasculară, urmând să se facă investiţii şi pentru schimbarea imaginii unităţii spitaliceşti.
Satu Mare: Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean intră în reparaţii capitale Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va intra în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, pe baza unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).