Cele mai citite
 


Brăila: Peste 1.000 de persoane au participat la Bursa a locurilor de muncă
duminică, 29 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 1.000 de persoane au participat la Bursa generală a locurilor de muncă, organizată vineri, la Brăila, 650 dintre aceştia fiind selectaţi în vederea angajării, după cum a declarat pentru AGERPRES directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila, Simona Cîrligea.
'Dintre cei peste 1.000 solicitanţi de loc de muncă, 890 au fost din municipiul Brăila, 74 din orasul Făurei şi 50 din oraşul Însurăţei. La această acţiune au fost prezente 10 persoane private de libertate de la Penitenciarul Brăila şi 16 elevi, tineri protejaţi din apartamentele de tip familial din cadrul DAGSPC Brila, care au participat şi la serviciile de informare şi consiliere oferite în cadrul bursei', a declarat Simona Cîrligea.
AJOFM Brăila a contactat pentru această acţiune peste 1.100 angajatori, din care 53 au confirmat participarea cu 410 locuri de muncă, dintre care 50% din zona fabricării articolelor de îmbrăcăminte.
Au fost oferite locuri de muncă în construcţii (10,5%), agricultură (8,9%), activităţi de protecţie şi gardă (8,0%), repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor (5,1%), comerţ (4,5%), fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii (4.1%), activităţi generale de curăţenie a clădirilor (2,2%), activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management (1,9%), coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (1,6%), transporturi rutiere de mărfuri (0,6%), restaurante (0,6%), cercetare-dezvoltare (0,6%), colectarea deşeurilor nepericuloase (0,3%), activităţi ale agenţilor şi broker-ilor de asigurări (0,3%), servicii de furnizare şi management a forţei de muncă (0,3%) şi activităţi de asistenţă medicală generală (0,3%).
În cadrul acestei acţiuni, persoanele interesate au primit sprijin pentru întocmirea unei scrisori de intenţie, elaborarea unui CV EUROPASS şi instruire în metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă.
De asemenea, au fost furnizate informaţii cu privire la cursurile de formare profesională pe care AJOFM Brăila le organizează până la finele anului. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Peste 300 de oferte la Bursa generală a locurilor de muncă Peste 300 de locuri de muncă vor fi oferite de angajatorii brăileni la Bursa generală a locurilor de muncă, programată pe 27 aprilie, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila.
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală', la a IX-a ediţie 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 11-12 octombrie şi va reuni medici de diverse specialităţi din toată ţara, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri, AGERPRES, de Societatea Medicilor de Familie...
Brăila: S-a deschis conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' s-a deschis vineri, la Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, în prezenţa preşedintelui Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae şi a sute de medici de diverse specialităţi din ţară şi din străinătate.
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 18 - 20 octombrie, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Societatea Medicilor de Familie Brăila.
Brăila: Proiectul Colonul Gigant, adus la Conferinţa 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Colonul Gigant, proiect iniţiat de profesorul Felice Cosentino din Milano, este adus la Brăila şi amplasat în faţa Primăriei, în perioada 16-18 octombrie, cu ocazia Conferinţei Naţionale 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală'.
Cea de-a şaptea ediţie a Conferinţei 'Medicina de Familie - prima linie în asistenţa medicală', la Brăila Cea de-a şaptea ediţie a Conferinţei ''Medicina de Familie - prima linie în asistenţa medicală'' se deschide joi, la Brăila, sesiunea din acest an urmând să se desfăşoare sub genericul ''Să dăm viaţă anilor şi ani vieţii''.