Cele mai citite
 


Galaţi: Eugen Chebac şi-a depus candidatura din partea APP pentru un nou mandat
luni, 30 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 30 apr /Agerpres/- Preşedintele Consiliului Judeţului(CJ) Galaţi, Eugen Chebac, şi-a depus, luni după-amiază, la Biroul Electoral Judeţean, candidatura pentru un nou mandat din partea Alianţei Pentru Progres, formată din PDL şi UNPR.
'Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi pentru a continua ce am început acum patru ani - dezvoltarea durabilă şi echilibrată a judeţului. Vin cu soluţii concrete. În urma celor patru ani de mandat de preşedinte se pot vedea realizările mele, iar pentru următorii patru ani trebuie să fac astfel încât satul românesc să fie cât mai aproape de mediul urban. Vă pot spune că aproape 70% dintre localităţile judeţului Galaţi au alimentare cu apă, au drumuri moderne, au şcoli, au dispensare, au ceea ce ţine de civilizaţie. Consiliul Judeţului Galaţi se va preocupa în continuare de dezvoltarea parteneriatul între administraţie şi cetăţeni', a declarat Eugen Chebac.
Chebac a adăugat că pe lista de consilieri aparţinând Alianţei pentru Progres (APP) se află oameni profesionişti, oameni implicaţi, tineri şi care simt 'pulsul locuitorilor judeţului', ei fiind legătura între preşedintele CJ şi electorat.
'Mă voi axa, în următorii patru ani, pe proiecte care să îmbunătăţească infrastructura, sectorul sanitar şi pe cel educaţional', a mai spus preşedintele CJ Galaţi.
Alături de Chebac la depunerea candidaturii s-au aflat liderii locali ai celor două partide componente ale Alianţei pentru Progres (APP), deputatul Mircea Toader (PDL) şi preşedintele UNPR, Dan Dobrea, dar şi candidaţi pentru fotoliile de consilieri judeţeni.
Obiectivul principal al APP Galaţi este ca în urma scrutinului din 10 iunie să obţină jumătate plus 1 din numărul total de mandate de consilieri judeţeni, adică 18.
Tot luni după amiază şi-a depus candidatura şi senatorul Marius Necula, care va reprezenta APP în cursa pentru Primăria Galaţi. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: DSP le recomandă sinistraţilor să se vaccineze antitetanos şi să consume apă doar din reţeaua curentă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi distribuie sinistraţilor din judeţ materiale informative privind riscul de îmbolnăvire, invitând localnicii la cabinetele medicilor de familie pentru a li se face vaccin antitetanos, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instiuţiei...
Galaţi: PMP cere intervenţia preşedintelui şi a Guvernului în problema asociaţiilor debranşate de la apa potabilă Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi, a formulat două petiţii către preşedintele Klaus Iohannis şi viceprim-ministrul Gabriel Oprea, cărora le cere să vină în ajutorul locuitorilor din municipiul Galaţi rămaşi fără apă potabilă, după ce în mai multe asociaţii de proprietari cu datorii a fost sistată...
Galaţi: PSD a lansat doi medici în lupta pentru primărie şi preşedinţia CJ Medicul stomatolog Nicuşor Ciumacenco şi doctorul anestezist Nicolae Bacalbaşa sunt candidaţii PSD în competiţia internă din cadrul Uniunii Social Liberale pentru funcţiile de primar al municipiului Galaţi şi preşedinte al CJ Galaţi.
Galaţi: O treime dintre şcoli nu au autorizaţie sanitară de funcţionare Un număr de 147 de şcoli dintre cele 447 din judeţ nu au autorizaţii sanitare de funcţionare, a anunţat, joi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Locatarii din aproximativ 1.500 de apartamente primesc apă rece de la cisternă Galaţi, 22 iun/Agerpres/- Locatarii din aproximativ 1.500 de apartamente din municipiul Galaţi, cea mai mare parte din Cartierul Micro 39, primesc apă rece de la cisternă, în limita a 50 de litri pe zi de persoană, asociaţiile de proprietari din care fac parte având apa rece sistată din cauza datoriilor...
Galaţi: Distribuţia produselor lactate în şcoli a fost sistată Cei aproximativ 62 000 de elevi din ciclul primar şi gimnazial din judeţul Galaţi nu mai primesc la şcoală produse lactate, după ce 40 de copii de la o şcoală generală din Galaţi şi alţi 17 din comuna Pechea au avut toxiinfecţii în urma consumării laptelui distribuit prin programul guvernamental "Laptele...