Cele mai citite
 


Senatorul PSD Iulian Bădescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Ploieşti
marţi, 1 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul PSD Iulian Bădescu şi-a depus candidatura la funcţia de primar al municipiului Ploieşti din partea Uniunii Social Liberale Prahova, la Biroul Electoral de circumscripţie nr.1 din Ploieşti, informează luni un comunicat transmis de PSD.
'Este o zi specială pentru mine, pentru USL şi pentru toţi ploieştenii, este ziua în care a început, cu adevărat, lupta pentru a reda Ploieştiul ploieştenilor. Cetăţenii municipiului Ploieşti trebuie să simtă că sunt liberi în oraşul lor şi că trăiesc într-o societate normală, în care simpla calitate de membru PDL nu poate oferi nimănui un statut special. Normalitatea trebuie să revină în acest oraş, ploieştenii au nevoie să fie respectaţi. Sunt convins că în calitate de primar al Ploieştiului voi reuşi să fac ce trebuie pentru acest oraş', a declarat Iulian Bădescu duminică la depunerea candidaturii.
Social-democratul a prezentat şi câteva dintre priorităţile pe care le va avea în viitorul său mandat la Primăria Ploieşti.
'Am trei mari proiecte prin care sper ca Ploieştiul să devină un oraş cu totul special în România, în care calitatea vieţii să crească. Este vorba despre un spital nou pentru copii, am în vedere revitalizarea Universităţii Petrol-Gaze, o universitate de prestigiu atât la nivel naţional cât şi internaţional, precum şi refacerea şi modernizarea Hipodromului din Ploieşti, unic în România', a spus Bădescu.
Senatorul Iulian Bădescu a fost însoţit la depunerea candidaturii de preşedinţii organizaţiilor judeţene PSD, PNL şi PC din Prahova, echipa de consilieri municipali USL, precum şi de numeroşi tineri, membri şi simpatizanţi din partea PSD, PNL şi PC.
Luni preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, îşi va depune candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, pentru al doilea mandat consecutiv. AGERPRES/(AS, Karina Olteanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Fostul director al Poştei Române, dar şi foşti primar, prefect şi ministru - pe lista de candidaţi ARD Prahova Membrii Alianţei România Dreaptă (ARD) Prahova şi-au depus, luni, candidaturile la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Prahova pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, printre candidaţi aflându-se fostul director al Poştei Române Dumitru Daniel Neagoe, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel...
Galaţi: PSD a lansat doi medici în lupta pentru primărie şi preşedinţia CJ Medicul stomatolog Nicuşor Ciumacenco şi doctorul anestezist Nicolae Bacalbaşa sunt candidaţii PSD în competiţia internă din cadrul Uniunii Social Liberale pentru funcţiile de primar al municipiului Galaţi şi preşedinte al CJ Galaţi.
(Corespondenţă) Mircea Cosma: Sper ca până la viitorul Forum România-Belgia din Prahova să implementăm măsurile de descentralizare Bruxelles, 27 oct - Corespondentul AGERPRES, Florin Ştefan, transmite: Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi-a exprimat speranţa, la Forumul cooperării România-Belgia de la Leuven, că România va implementa cele mai importante măsuri de descentralizare până la viitoarea ediţie a...
Prahova: Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au solidarizat cu chirurgul Dan Oprea Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti s-au solidarizat, joi, cu acuzaţiile grave ale chirurgului Dan Oprea privind condiţiile din spital, care au dus şi la efectuarea la unitatea medicală a unei anchete a Ministerului Sănătăţii..
Deputatul PSD Andrei Sava propune neimpozitarea salariilor clericilor din România Deputatul PSD de Ploieşti Andrei Sava a depus o iniţiativă legislativă care prevede neimpozitarea salariilor clericilor, propunerea sa vizând personalul de la toate cultele recunoscute în România prin lege.