Cele mai citite
 


Nataţie: Norvegianul Oen, campion mondial, a murit în timpul unui stagiu de pregătire
miercuri, 2 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Federaţia norvegiană de nataţie a anunţat marţi că Alexander Dale Oen, campion mondial la 100 m bras, a murit în timpul unui stagiu de pregătire la Flagstaff, în Arizona (SUA), din cauza uni stop cardiac, relatează agenţia AP.
Într-un comunicat al federaţiei norvegiene se precizează că Alexander Dale Oen a fost găsit luni fără viaţă pe podeaua băii sale. El a fost transportat la spitalul din Flagstaff, unde s-a certificat decesul. Nu au fost oferite însă alte detalii privind circumstanţele morţii.
Dale Oen a câştigat medalia de aur la 100 m bras cu prilejul Mondialelor 2011 de la Shanghai, în palmaresul său figurând şi un argint la JO 2008. El era una din speranţele nrovegiene pentru medalie la JO 2012.
AGERPRES/(Teodor Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O şcoală din SUA, obligată să plătească 715.000 de dolari pentru că a refuzat să înscrie un copil seropozitiv O şcoală privată din Pennsylvania (nord-estul SUA) este obligată să plătească 715.000 de dolari pentru că a refuzat să înscrie un copil de 13 ani purtător al virusului HIV, încălcând astfel legea privind drepturile persoanelor cu handicap, a anunţat miercuri Ministerul american al Justiţiei, relatează...
SUA: Ştiinţa încearcă să explice senzaţiile din timpul morţii clinice Senzaţiile şi viziunile, precum cea a unei lumini intense, pe care le experimentează unele persoane care au avut un stop cardiac, corespund unei intensificări a activităţii cerebrale atunci când se opreşte circulaţia sanguină din creier, potrivit unui studiu publicat luni în SUA, relatează AFP.
SUA şi Canada instituie controale riguroase pe aeroporturi în lupta împotriva Ebola Pasagerii care sosesc din ţări din Africa de Vest afectate de epidemia de Ebola vor fi supuşi unor controale mai riguroase pe cinci aeroporturi din SUA şi pe cele din Canada, au anunţat miercuri Casa Albă şi ministrul canadian al sănătăţii Rona Ambrose, informează joi AFP şi DPA.
Ambasada SUA a donat Institutului 'Marius Nasta' truse de teste pentru depistarea tuberculozei Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a donat Institutului ''Marius Nasta'' peste 1.900 de truse de teste pentru depistarea tuberculozei rezistente la tratament.
Bihor: Uroginecologia din Oradea, la fel de performantă ca şi cea din SUA, declară dr. Cristian Câmpian Toate procedurile chirurgicale efectuate în uroginecologia din SUA se practică şi la Oradea, a declarat, sâmbătă, dr. Cristian Câmpian, specialist în domeniu din Franklin, SUA, la deschiderea oficială a celei de a IV-a conferinţe internaţionale de uroginecologie.
Ministrul Corlăţean a participat la întâlnirea miniştrilor de externe UE cu secretarul de stat al SUA, John Kerry, la New York Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a participat, miercuri, la întâlnirea miniştrilor de externe UE cu secretarul de stat al SUA, John Kerry, desfăşurată la New York, sub forma unui dineu transatlantic, în marja celei de-a 69-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, informează un comunicat de...