Cele mai citite
 


Timiş: PDL a depus candidaturile pentru şefia CJ şi a Primăriei Timişoara
miercuri, 2 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi-a depus, marţi, candidatura pentru şefia administraţiei judeţene iar chirurgul Gheorghe Nodiţi, pentru fotoliul de primar al Timişoarei.
Ostaficiuc s-a arătat încrezător în victorie, declarând că doreşte să continue proiectele pe care le-a început în mandatul actual.
'Mă înscriu în această cursă cu gândul de a continua proiectele pe care le-am început şi de a prioritiza, patru ani de-acum încolo, sănătatea şi serviciile din sănătate. Mă interesează o nouă maternitate, modernizarea Spitalului Judeţean, o clinică de oncologie, un spital regional - acestea sunt priorităţile numărul unu, bineînţeles fără a neglija infrastructura şi alte domenii', a afirmat Ostaficiuc.
Liderul PDL-iştilor timişeni consideră că principalul său adversar în această luptă electorală este el însuşi, deoarece va trebui să le explice oamenilor ce a realizat în actualul mandat de şef al administraţiei timişene.
Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, chirurgul Gheorghe Nodiţi, a subliniat, la rândul său, că şansele sale de a câştiga şefia municipalităţii timişorene au crescut după ce actualul edil-şef, ţărănistul Gheorghe Ciuhandu, a anunţat că nu va mai candida pentru un al cincilea mandat. Dar Gheorghe Nodiţi nu a omis să marcheze faptul că are un competitor demn de luat în considerare, în persoana liberalului Nicolae Robu, susţinut de USL.
'Avem câteva principii foarte bine puse la punct, lucru care se va vedea în campania care va începe şi, bineînţeles, faptul că avem aceleaşi direcţii de dezvoltare nu poate fi decât un lucru benefic. Eu aşa cred că este potrivit, ca şi la Consiliul Judeţean Timiş şi la Primăria Timişoara să fie doi oameni care au aceleaşi idei', a punctat Nodiţi. AGERPRES/(AS-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constantin Ostaficiuc, candidat PDL la şefia CJ Timiş: Prioritare vor fi investiţiile în Sănătate (interviu) Candidatul PDL la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş (CJ), Constantin Ostaficiuc are 57 de ani şi este şeful administraţiei judeţene în exerciţiu de opt ani, după un mandat (2000-2004) de vicepreşedinte al CJ. Ostaficiuc se declară mulţumit de realizările împlinite deja în toate localităţile judeţului...
Timiş: Bolnavii din Clinica de oncologie vor fi mutaţi, pentru că proprietarii romi vor să se mute în imobil Bolnavii internaţi în Clinica de oncologie din Timişoara vor fi mutaţi din actualul imobil, după ce proprietarii romi ai clădirii şi-au exprimat intenţia de a se muta acolo, de Revelion.
Timiş: Cel mai tânăr pacient operat în Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean a avut 4 ani Cel mai tânăr pacient care a fost operat în Clinica de Chirurgie Vasculară (CCV) a Spitalului Judeţean Timişoara a avut patru ani, iar cel mai vârstnic 97 de ani, a declarat joi, pentru AGERPRES, prof. univ. dr. Mihai Ionac, şeful Clinicii.
Timiş: Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean, modernizată după o investiţie de aproape 150.000 de euro Proiectul de renovare şi modernizare a Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean Timişoara s-a finalizat, după o investiţie totală de aproape 150.000 de euro, din care 55.000 de euro au fost alocaţi de Consiliul Judeţean Timişoara, diferenţa fiind acoperită din donaţii şi sponsorizări de...
Timiş: Clinica de chirurgie cranio-maxilo-facială se modernizează cu bani europeni Timişoara, 13 ian /Agerpres/ - Ambulatoriul Clinicii de chirurgie cranio-maxilo-facială din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Timişoara va intra într-un amplu proces de modernizare, lucrările ridicându-se la peste trei milioane de lei.
Timiş: Spitalul Judeţean are o nouă Clinică de Terapie Intensivă, dotată la standarde europene Noua Clinică de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean Timişoara a fost inaugurată oficial, joi, după ce a fost modernizată şi echipată la standarde europene. Investiţia depăşeşte 2 milioane de euro, 1 milion de euro fiind asiguraţi de Consiliul Judeţean şi un alt milion de euro din...