Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Copil de la preventoriul TBC din Ilişua, muşcat de un şarpe
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băiat în vârstă de şapte ani, internat la preventoriul TBC pentru copii din localitatea Ilişua, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost muşcat miercuri de un şarpe în timp ce se juca în curtea unităţii spitaliceşti.
Potrivit dispecerului de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, copilul este conştient şi a fost preluat de un echipaj medical de la Beclean, pentru a fi transportat la spital.
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu, a precizat pentru AGERPRES că, cel mai probabil, copilul a călcat pe şarpe în timp ce se juca în curte. O asistentă medicală i-a acordat băiatului primul ajutor, iar la spital va primi şi vaccinul antiviperin.
Preventoriul TBC pentru copii de la Ilişua funcţionează într-un vechi castel din secolul al XVIII-lea ce a aparţinut familiei nobiliare Hye. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.