Cele mai citite
 


Gorj: Patru secţii modernizate ale Spitalului Judeţean, inaugurate miercuri
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţiile ATI I şi II şi secţiile Neonatologie şi Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au fost inaugurate miercuri, după ce au trecut printr-un amplu program de modernizare.
Pentru modernizarea celor patru secţii au fost cheltuiţi 670.000 de lei, bani proveniţi de la Guvernul României şi de la Consiliului Judeţean (CJ) Gorj.
"Am considerat, noi lucrând în domeniul medical, că ATI şi secţiile pe care le-am modernizat reprezintă cea mai importantă porţiune a spitalului unde se tratează cele mai grave afecţiuni. De aceea, ne-am centrat activitatea pe aceste secţii", a precizat, miercuri, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Vasile Stănculete.
"Toate saloanele sunt dotate cu paturi şi există monitorizare a funcţiilor vitale la fiecare pat. Am mai achiziţionat recent un aparat de ventilaţie mecanică şi un aspirator", a adăugat şeful Secţiei de Cardiologie, Ion Creţu. AGERPRES/ (AS-Oana Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.
Gorj: Puţini medici interesaţi de posturile scoase la concurs la SJU Târgu-Jiu Cele şase posturi de medici scoase la concurs în această perioadă de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu prezintă interes pentru eventualii ocupanţi, doar patru dosare fiind depuse pentru a participa la concurs, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul unităţii,...
Gorj: Aproximativ 350.000 de lei, investiţi pentru renovarea Secţiei ATI a Spitalului Judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va fi inaugurată în perioada următoare, după ce a fost modernizată în totalitate, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul interimar al unităţii, Vasile Stănculete.
Harghita: S-au reluat lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc au fost reluate în cursul acestei săptămâni, după ce aproximativ un an şi jumătate.
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean Târg-Jiu, reabilitat, modernizat şi echipat printr-un proiect de peste 16 milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Gorj va finaliza, la 31 decembrie 2015, implementarea proiectului "Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu", valoarea investiţiei fiind de peste 16 milioane de lei, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele...
Alba: Secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă, reabilitată şi modernizată integral Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a fost reabilitată şi modernizată integral, printr-o investiţie totală de 1.250.000 de lei, dotarea fiind de nivel european, potrivit medicilor.