Cele mai citite
 


Propunerea UNPR pentru funcţia de membru al conducerii CNAS, Iulian Dumitru Popescu
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Biroul permanent al Senatului a luat act, în şedinţa de miercuri, de faptul că grupul parlamentar progresist din Senat îl va propune pe Iulian Dumitru Popescu pentru funcţia de membru în cadrul Adunării Reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
Liderul grupului parlamentar progresist din Senat, Şerban Mihăilescu, a înaintat, în data de 23 aprilie, o adresă conducerii Senatului în care este nominalizat Iulian Dumitru Popescu pentru ocuparea funcţiei amintite.
În prezent, Iulian Dumitru Popescu, născut în 1962, ocupă funcţia de preşedinte al Departamentului de Sănătate al UNPR şi cea de preşedinte al Organizaţiei UNPR din Sectorul 3 al Capitalei. AGERPRES/ (AS - Cătălina Barbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Eliberarea din funcţia de membru CA şi preşedinte al CNAS a lui Doru Bădescu, publicată în MO Decizia privind eliberarea din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a lui Doru Bădescu a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
Lucian Duţă susţine că Victor Ponta este cel care a blocat proiectul cardului de sănătate Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, membru PDL, susţine, într-un comunicat remis AGERPRES, că premierul Victor Ponta este cel care a blocat proiectul cardului de sănătate, prin oamenii puşi de acesta la conducerea Casei.
CNAS: Conducerea Casei îşi rezervă dreptul de a nu întruni şedinţele CA până la retragerea nominalizării lui Duţă Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate îşi rezervă dreptul de a nu întruni şedinţele Consiliului de Administraţie până la retragerea nominalizării lui Lucian Duţă ca membru în CA al Casei, se arată într-un comunicat emis miercuri de CNAS.
Precizări ale CNAS referitoare la fostul vicepreşedinte al instituţiei, Iacob Baciu Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nu a avut cunoştinţă de încheierea unor contracte de furnizare servicii cu casele judeţene de asigurări de sănătate de către Iacob Baciu, preşedinte al Confederaţiei Sindicatelor Democratice din România (CSDR) şi fost vicepreşedinte al Casei Naţionale...
Medicul Vasile Ciurchea este noul preşedinte al CNAS Medicul Vasile Ciurchea ocupă de marţi funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, înlocuindu-l pe Radu Ţibichi, căruia i-a expirat interimatul în fruntea instituţiei.
CNAS: Asiguraţii pot solicita înlocuirea certificatelor provizorii cu cardurile europene de asigurări de sănătate Asiguraţii care au primit certificate provizorii în locul cardurilor europene de asigurări de sănătate pot solicita caselor de asigurări de sănătate înlocuirea acestora cu cardurile.