Cele mai citite
 


Vasile Cepoi - propus de premierul desemnat pentru portofoliul Sănătăţii (biografie)
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Vasile Cepoi a fost propus, marţi seară, de premierul desemnat Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Sănătăţii.
Pe 12 ianuarie 2012, dr. Vasile Cepoi, şef al Direcţiei de Sănătate Iaşi, a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii în plin scandal public legat de proiectul noii Legi a sănătăţii.
Dr. Vasile Cepoi a fost numit, în urma unui concurs, director al Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi în 2001.
În iulie 2003, a devenit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. A fost destituit în februarie 2004.
În anul 2005 a fost numit director general executiv al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, unde a lucrat până în 2008.
Ulterior, a profesat ca medic la Spitalul "C. I. Parhon" din Iaşi. În 2009, el a devenit şeful Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.
Este cunoscut ca un specialist în managementul sanitar. AGERPRES/(Documentare)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi - ministrul Sănătăţii (biografie) Dr. Vasile Cepoi a fost învestit luni ministru al Sănătăţii în Cabinetul Ponta.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Astărăstoae: Cepoi se va bucura de susţinerea tuturor celor din sistemul sanitar şi din mediul universitar Medicii se vor bucura că în sfârşit un profesionist conduce sistemul sănătăţii, a declarat, marţi seară, pentru AGERPRES, prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, după anunţul premierului desemnat Victor Ponta care l-a propus pe Cepoi pentru funcţia de ministru...
Decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind numirea lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.