Cele mai citite
 


Începând cu 1 mai, în clinicile Medsana scad prețurile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Alergologie si Imunologie
 

 

 

 

 

Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.). 

“Această reducere a tarifelor pentru anumite tipuri de analize este rezultatul eficientizării unor operațiuni și costuri interne în urma investițiilor efectuate în aparatură medicală de laborator performantă. Din categoria analizelor reduse, pe lângă cele uzuale (precum hemoleucogramă, colesterol, electroforeză, transaminaze), aș menționa testul Babeș-Papanicolau, teste de bacteriologie și imunologie, teste genetice prenatale (extended prenatal EPP, cariotip din vilozități coriale, cariotip din lichid amniotic si din sânge), diverse testări genetice recomandate în special gravidelor (precum analize genetice moleculare pentru Factor V Leiden, factor R2 și protrombină, MTHFR). Astfel, răspundem nevoilor pacienților noștri interesați atât de teste de screening, cât și de teste de diagnostic și le oferim servicii de laborator de înaltă calitate la prețuri mai bune”, declară Olga Baltac, director laborator, Centrul Medical Medsana.
 
Acest nou demers vine să completeze strategia Centrului Medical Medsana de a se concentra pe prevenirea și diagnosticarea principalelor afecțiuni medicale. Programele de profilaxie inițiate în anul 2011, presupun acțiuni de informare și educare, precum și pachete complexe de servicii medicale de prevenție prin screening destinate persoanelor fizice (Sarcina pas cu pas – pachet complex de servicii de laborator destinat femeilor însărcinate, LadyCare şi LadyCare+ - împotriva cancerului de sân şi de col, NutriCare - împotriva diabetului şi obezității, CardioCare - împotriva afecțiunilor cardiovasculare).
 
Despre Centrul Medical Medsana
Deschizător de drumuri pe piaţă autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distincții care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands). Începând cu anul 2005 Centrul Medical Medsana este partenerul medical al celui mai titrat club de fotbal din istoria României, FC Steaua București.
 
Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
„Sarcina pas cu pas”, noul pachet de analize de laborator destinat gravidelor în clinicile Medsana Centrul Medical Medsana vine în întâmpinarea femeilor însărcinate și lansează în clinicile sale “Sarcina pas cu pas”, un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea stării de sănătate a viitoarei mame în fiecare din cele trei trimestre de sarcină.
Sarcina pas cu pas - ghid de analize de laborator pentru viitoarele mamici Sarcina este o calatorie minunata care dureaza aproximativ 40 de saptamani, dar este si dificila caci presupune multe schimbari si provocari atat la nivel fizic, cat si emotional. Bucura-te de aceasta perioada, adopta un stil de viata echilibrat printr-o dieta diversificata si sanatoasa...
Centrul Medical Medsana lansează abonamente pentru persoane fizice Bucureşti, 24 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana lansează trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice - adulți (Medsana Life și Medsana Basic) și copii (Medsana ChildCare), care vor fi disponibile în toate clinicile începând cu 25 noiembrie.
CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afecţiuni cardiovasculare disponibil în clinicile Medsana Bucureşti, 21 septembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi lansează în luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adresează adulţilor interesaţi să îşi evalueze riscul de afecţiuni cardiovasculare şi include: consultaţie de...
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
Medsana oferă testarea gratuită a glicemiei pentru pacienții săi în săptămâna 14-20 noiembrie Bucureşti, 15 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a diabetului şi oferă testarea gratuită a glicemiei tuturor celor care efectuează analize de laborator în clinicile Medsana.