Cele mai citite
 


Medcenter este CITI PARTENER
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Începând cu luna mai, serviciile disponibile în rețeaua națională de centre medicale Medcenter pot fi achiziționate de către beneficiarii cardurilor Citibank cu reduceri speciale, prin programul Citi Partener. 

Prin viziunea sa aplicată, compania Medcenter susține un efort continuu de dezvoltare a serviciilor sale, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor specifice clienților săi. Încheind de fiecare dată parteneriate strategice cu alți furnizori de talie internațională, Medcenter completează lista beneficiilor acordate clienților săi.
 
Prin noua colaborare, posesorii cardurilor Citibank beneficiază de 10%discount la toate serviciile Medcenter disponibile la momentul accesării acestora – o gamă complexă de analize de laborator, consultaţii de specialitate și explorări funcţionale.
Evaluează-ţi starea de sănătate și profită de discountul oferit clienților Citibank!
______________________
 
 
Despre Citibank
În România, Citibank oferă servicii pentru companii încă din 1996, iar din anul 2008 portofoliul s-a extins, incluzând carduri de credit şi servicii bancare pentru persoane fizice. Astfel, orice client din România beneficiază de serviciile internaţionale ale unei organizaţii globale, dar şi de o relaţie apropiată, prin intermediul prezenţei locale.
 
Despre Medcenter 
Cu peste 14 ani de experienţă în domeniu, cu o structură de peste 40 de clinici  şi laboratoare în întreaga ţară, Medcenter reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de pe piaţa naţională şi regională, având cel mai accelerat ritm de dezvoltare.  La sfârşitul anului 2011 compania noastră a înregistrat peste 4 milioane de analize efectuate iar la momentul actual numărăm în jur de 75.000 de pacienţi lunar care beneficiază de planurile de sănătate MEDCENTER.
 

www.medcenter.ro 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medcenter Iaşi deschide noi puncte de recoltare Din dorința de diversificare și dezvoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, centrul Medcenter Iași anunţă extinderea rețelei locale prin deschiderea a 3 puncte de recoltare.
Medcenter în dialog cu participanții la Conferința Națională a Pacienților. În cadrul evenimentului organizat de Sănătatea Media Group, Medcenter, sub deviza ”Informație, Educație, Prevenție”, vorbește pacienților despre accesul acestora la Dosarul Electronic de Sănătate.
Ziua porților deschise la Medcenter Laboratorul Central Medcenter a fost în data de 8 iunie gazda evenimentului ”Ziua porților deschise”.
Medcenter - un nou concept al serviciilor medicale din România Medcenter, unul dintre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa medicală naţională şi regională, marchează o premieră naţională printr-un nou concept al serviciilor medicale din România. Centrul de Excelenţă în Medicină de Laborator şi Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub...
Medcenter a lansat campania "Venim la tine!" Trebuie să faceţi analize de sânge, dar nu aveţi timp să vă deplasaţi până în centrele noastre pentru a vi se recolta probele?
Medcenter te pune în mişcare ! Din dorința de diversificare și dezoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, centrul Medcenter Iași adaugă la oferta sa serviciile de recuperare medicală şi de balneo-fizio-kinetoterapie.