Cele mai citite
 


S-a incheiat cea de-a XXII-a editie a Expozitiei Internationale ROMMEDICA
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

In perioada 24 - 27 aprilie 2012, la ROMEXPO - Pavilioanele C1 si C2,  a avut loc cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA. 

Evenimentul a reunit aproximativ 90 de companii, reprezentanti ai sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, care au venit in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.
 
Tematica sub care s-a desfasurat editia ROMMEDICA din acest an a vizat sectoarele:
·        electro-medicina
·        chirurgie
·        medicina de urgenta
·        echipamente si dotari pentru spitale si clinici
·        medicina de recuperare
·        produse farmaceutice
·        IT & C medical
·        oftalmologie si componente optice
·        aparatura de laborator
·        servicii medicale
·        finantare si leasing
·        estetica medicala, infrumusetare si fitness
·        publicatii de specialitate
 
Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator a avut posibilitatea de a participa la prezentarile sustinute la standurile companiilor participante precum si la evenimentele conexe pregatite de catre organizatori si partenerii sai: conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri special concepute pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.
 
Prin deschiderea dialogului dintre diferitele discipline medicale prezente la targ, evenimentul a urmarit sa ofere o mai buna informare asupra interventiilor si aparaturii de ultima generatie destinate sa gestioneze mai usor anumite probleme de sanatate publica.
 
ROMMEDICA este un eveniment organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu sprijinul Colegiul Medicilor din Romania.
 
 
ROMTHERM 2012
In aceeasi perioada cu Targul International de Medicina si Farmacie, in Pavilioanele C4 si C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, s-a desfasurat Expozitia Internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM 2012.
Acest eveniment, devenit deja traditie pentru ROMEXPO, a ajuns la cea de a XVII-editie si a reunit 93 de companii specifice domeniului aparaturii de control si reglaj termic, inregistrand un numar de aproximativ 4.000 vizitatori.
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor:www.rommedica.ro si www.romtherm.ro.
 
 
 
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic Incepand de marti, 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012, la ROMEXPO - Pavilioanele C1 si C2, va avea loc cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA.
Tehnologie de vârf în domeniul medical la ROMMEDICA 2012 Târgul Internaţional de Medicină şi Farmacie – ROMMEDICA îşi va deschide porţile în perioada 24 - 27 aprilie 2012, la ROMEXPO pentru a găzdui ce-a de-a XXII-a ediţie a celui mai important eveniment adresat specialiştilor din domeniul medical.
Finanţare nerambusrabilă pentru două proiecte de cercetare de peste 3,7 milioane de euro, la UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a câştigat finanţări nerambursabile pentru două noi proiecte de cercetare în cadrul axei de finanţare pentru atragerea de personal cu competenţe avansate din străinătate, în valoare totală de peste 3,7 milioane de euro.
Sălaj: Dotări de 200.000 de lei pentru Spitalul Judeţean din Zalău, printr-o finanţare privată Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău beneficiază, începând cu luna noiembrie, de mobilier şi aparatură medicală în valoare de peste 200.000 de lei, prin intermediul unui proiect finanţat de o companie privată locală.
Caraş-Severin: Noi echipamente pentru spitalul din Caransebeş, cu sprijinul unui program european Contractul de finanţare pentru proiectul 'Reabilitarea, modernizarea şi dezvoltarea activităţilor de ambulatoriu în specialitatea radiologie-imagistică medicală şi TBC din Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, judeţul Caraş-Severin' a fost semnat luni, la sediul Primăriei municipiului de pe Sebeş...
Caraş-Severin: Noi dotări pentru ISU Semenic, cu finanţare europeană Autospecialele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' al judeţului Caras-Severin vor interveni mai rapid în caz de incendii, inundaţii sau accidente cu persoane încarcerate, după ce, în parcul auto al unităţii, au ajuns nouă maşini de ultimă generaţie, achiziţionate prin Programul Operaţional...