Cele mai citite
 


(Corespondenţă) Life Ball 2012 îi are ca invitaţi speciali pe Bill Clinton şi Milla Jovovich
joi, 3 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viena, 3 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Cea de a 20-a ediţie a Life Ball, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate luptei împotriva SIDA, se va desfăşura la data de 20 mai, în piaţa din faţa Primăriei vieneze, în prezenţa unor personalităţi de renume internaţional precum fostul preşedinte american Bill Clinton, cântăreaţa Gloria Estefan, dar şi actriţele Milla Jovovich şi Melanie Griffith, însoţită probabil de soţul ei, Antonio Banderas.
Tema din 2012 a Life Ball va fi focul (după ce în ultimii trei ani temele au fost aerul, pământul şi apa), însoţită de sloganul 'Fight the Flames of Ignorance' (Luptaţi cu flăcările ignoranţei).
'Ediţia din 2012 va încheia ciclul celor patru elemente cu cel mai captivant dintre acestea', a explicat organizatorul evenimentului Gery Keszler, potrivit APA.
Tradiţionala paradă de modă din anul acesta va fi cu atât mai deosebită cu cât va trece în revistă tendinţele de modă din ultimii 20 de ani şi va fi organizată de 'Vogue Italia' cu participarea unor manechine internaţionale, precum slovaca Adriana Karembeu şi irlandeza Kiera Chaplin.
Fostul preşedinte american Bill Clinton, oaspete obişnuit al balului încă din 2007, va fi prezent din partea fundaţiei pe care o reprezintă, Clinton Health. Milla Jovovich, actriţă şi fost manechin, va reprezenta fundaţia americană AmfAR, înfiinţată în 1985 de Elizabeth Taylor.
Un alt eveniment inedit al ediţiei din anul acesta va fi lansarea Life Ball Magazin, o revistă de 150 de pagini cu interviuri în exclusivitate şi declaraţii ale unor personalităţi de rang internaţional printre care Bill Clinton, Roxane Lowit sau Alek Wek.
Aproape 40.000 de persoane vor asista la spectacolul desfăşurat în faţa primăriei din Viena, transmis în direct de televiziunea austriacă.
În 2011, cu prilejul Life Ball s-au strâns în total 1, 9 milioane de euro pentru lupta împotriva SIDA.
Primul eveniment Life Ball a fost organizat în 1993 de Gery Keszler (cel care se ocupă şi astăzi de organizarea balului).AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Viena: A 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida a avut ca temă 1001 de nopţi Mii de persoane au participat sâmbătă seară, la Viena, într-un decor din 1001 de nopţi, la a 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida, alături de celebrităţi ca fostul preşedinte american Bill Clinton, cântăreţul Elton John şi actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, transmite AFP.
Life Ball la Viena cu Bill Clinton, Janet Jackson şi Brooke Shields, pentru strângerea de fonduri anti-SIDA Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, va avea loc sâmbătă, 21 mai, la Viena. Cea de-a 19-a ediţie a extravagantului bal va reuni şi de această dată personalităţi marcante ale lumii politice, precum fostul preşedinte american Bill Clinton, dar şi ale showbiz-ului...
Life Ball împotriva SIDA de la Viena a adunat suma de 1,9 milioane de euro Cea de a 19-a ediţie a celui mai mare eveniment european de luptă împotriva SIDA care s-a desfăşurat sâmbătă la Viena a permis adunarea a 1,9 milioane de euro, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.
(Corespondenţă) Personalităţile prezente la Life Ball, entuziasmate de evenimentul caritabil dedicat luptei împotriva SIDA Viena, 21 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: O serie de personalităţi cunoscute la nivel internaţional, printre care fostul preşedinte american Bill Clinton şi actorii Antonio Banderas şi Sean Penn, au sosit la sfârşit de săptămână la Viena pentru a lua parte la cea de a 20-a...
Janet Jackson şi Bill Clinton, printre vedetele ce vor participa la Life Ball Cântăreaţa americană Janet Jackson, actriţa Brooke Shields şi fostul preşedinte american Bill Clinton se numără printre vedetele care vor participa la cea de-a 19-a ediţie a Life Ball, la 21 mai, la Viena, un eveniment monden dedicat luptei împotriva maladiei SIDA, au anunţat luni organizatorii, transmite...
Janet Jackson, Bill Clinton şi Brooke Shields au luat parte la Life Ball de la Viena Solista Janet Jackson, fostul preşedinte american Bill Clinton şi actriţa Brooke Shields au participat sâmbătă, alături de mii de persoane, la Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, relatează AP.