Cele mai citite
 


Compania farmaceutică Romastru Trading preconizează pentru 2012 vânzări de un milion de euro pe piaţa bulgară
vineri, 4 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Romastru Trading, prima multinaţională farmaceutică românească, prezentă şi pe piaţa bulgară, prin subsidiara deschisă acolo în anul 2009, preconizează pentru 2012 vânzări de un milion de euro pe această piaţă, se arată într-un comunicat al companiei remis, joi, Agerpres.
'O parte dintre produsele pe care le distribuim deja în România există acum şi în farmaciile bulgare, sub aceeaşi denumire comercială. Până la finalul lui 2012, aşteptăm eliberarea aprobărilor pentru alte patru produse ale diviziei de neuropsihiatrie, pe care le vom aduce pe piaţa bulgară. Pentru anul 2013, preconizăm lansarea în Bulgaria a altor cinci medicamente', spune Cristian David, director regional al Romastru pentru Europa Centrală şi de Est şi Orientul Mijlociu.
În prezent, subsidiara din Bulgaria a Romastru Trading are opt angajaţi, urmând ca până la finalul anului echipa să se mărească la 12. Compania preconizează pentru 2012 vânzări în valoare de un milion de euro, iar pentru anul 2015 este estimată o cifră de 10 milioane de euro.
Romastru Trading este o companie de servicii farmaceutice înfiinţată în 1994 în România. Din 2009, Romastru a intrat pe piaţa de generice prin lansarea primelor branduri proprii în arii medicale precum oncologie, psihiatrie, neurologie. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 77 milioane euro în 2011 şi are 230 de angajaţi.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Compania farmaceutică Romastru Trading se extinde pe piaţa est europeană şi în Orientul Mijlociu Compania farmaceutică Romastru Trading derulează un proiect de extindere în Polonia, Ţările Baltice - Letonia, Lituania şi Estonia, Ucraina, dar şi în Orientul Mijlociu, în ţări precum Liban, Siria, Iordania, Irak.
Christian Rodseth este noul managing director al companiei farmaceutice Janssen România Christian Rodseth a preluat, începând cu luna aprilie, funcţia de managing director al companiei farmaceutice Janssen România, funcţie deţinută anterior de către Jacopo Murzi.
Alvogen se extinde pe piaţa farmaceutică din România Compania farmaceutică multinaţională Alvogen, cu sediul central în Statele Unite, a anunţat, joi, că şi-a extins operaţiunile în estul Europei, deschizând o nouă bază în Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
World Vision România lansează, în parteneriat cu MSD România, proiectul ”Mame pentru viaţă. Viaţă pentru mame”, cu scopul reducerii mortalităţii materne în ţara noastră Fundaţia World Vision România, împreună cu compania farmaceutică Merck Sharp and Dohme (MSD) România, demarează un amplu program de reducere a mortalităţii materne din ţara noastră, ca parte a iniţiativei globale MSD for Mothers, cu obiectivul ca nicio mamă să nu mai moară dând viaţă.
HERIBERT KAILBACH NUMIT DIRECTOR DE MARKETING ȘI VÂNZĂRI AL MEDIHELP ROMÂNIA MediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate private în Europa Centrală și de Est, l-a numit, începând cu luna ianuarie 2016, pe Dl. Heribert Kailbach în funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru România.