Cele mai citite
 


Timiş: Managerul Spitalului Judeţean, în concediu de odihnă, până după alegerile locale
vineri, 4 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul general al Spitalului Judeţean Timişoara, chirurgul Gheorghe Nodiţi, a intrat în concediu de odihnă până după alegerile locale, deoarece îşi începe campania electorală în calitate de candidat al PDL Timiş la Primăria Timişoara.
Nodiţi a precizat că nu a primit semnale că ar urma să fie schimbat din funcţie, după ce partidul din care provine a trecut în Opoziţie.
'Nu am primit semnale că ar urma schimbarea mea din funcţie, dar nici nu am alergat după astfel de informaţii. Ar fi păcat să începi şi să schimbi toţi oamenii care au condus spitale, mai ales în actualul context dificil prin care trece Sănătatea', a declarat Nodiţi, joi, într-o conferinţă de presă.
În urma discuţiilor pe care le-a avut cu cetăţenii, chirurgul şi echipa sa de consilieri locali şi-au stabilit priorităţile de campanie dar şi pe cele de după o eventuală victorie în alegeri, printre acestea numărându-se sistemul de taxare Telpark şi legalitatea construirii vilelor ţigăneşti din centrele istorice ale Timişoarei.
'O altă prioritate va fi, pentru noi, crearea de locuri de muncă în Timişoara, deoarece nu s-a reuşit, până acum, valorificarea forţei de muncă calificate din oraş la un nivel al retribuirii mai consistente', a punctat Nodiţi.
Democrat-liberalii au acuzat faptul că actualul edil-şef, Gheorghe Ciuhandu, nu s-a străduit îndeajuns, pe parcursul celor patru mandate, să lămurească oamenii de afaceri străini să investească mai mult în Timişoara, pentru bunăstarea concitadinilor. AGERPRES/(A- Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş:Curtea de Apel a respins contestaţia doctoriţei de la Cabinetul de Expertiză Medicală Lugoj, inculpată pentru laure de mită Curtea de Apel Timişoara (CAT) a respins, miercuri, ca inadmisibilă, contestaţia doctoriţei Adriana Camelia Râmneanţu, de la Cabinetul de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă Lugoj, acuzată de luare de mită în formă continuată.
Timiş: Primarul Robu spune că a primit promisiuni guvernamentale privind o sală polivalentă şi un stadion Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a primit promisiuni guvernamentale privind finanţarea a două dintre cele trei obiective considerate primordiale pentru oraş - centura de Sud, o sală polivalentă cu 15.000 de locuri şi stadion cu 42.000 de...
Timiş: 'Săptămâna sănătăţii prostatei', o campanie a Clinicii de Urologie din cadrul SJU Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean Timişoara va lansa în această lună campania numită 'Săptămâna sănătăţii prostatei', menită să conştientizeze şi să sensibilizeze populaţia masculină despre afecţiunile prostatei, care pot fi benigne şi maligne.
Timiş: Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, audiate în cazul arhitectei Casei Poporului Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara au fost audiate în ultimele zile la Poliţia Timiş, în calitate de martori, în legătură cu cazul fostei paciente Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului.
Timiş: Candidatul PDL la Primăria Timişoara, Gheorghe Nodiţi, vrea blocarea mafiei imobiliare Candidatul PDL la Primăria Timişoarei, chirurgul Gheorghe Nodiţi, promite că va acţiona energic pentru blocarea mafiei imobiliare din oraş, care a pus în pericol actul medical din anumite unităţi medicale ce funcţionează în imobile cumpărate de cetăţeni de etnie romă.
Timiş: Sute de navetişti din Jimbolia susţin că nu mai au mijloace de transport către Timişoara Sute de navetişti, între care elevi, studenţi, profesori, medici şi muncitori din Jimbolia, se plâng că nu mai au mijloace de transport pentru a se deplasa la şcoală sau la locurile de muncă, după ce compania Regiotrans a retras trenurile care circulau pe ruta Timişoara-Jimbolia.