Cele mai citite
 


O fetiţă de trei din Baia Mare a ajuns cu arsuri la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu"
sâmbătă, 5 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fetiţa de 3 ani care a venit de la Baia Mare cu un echipaj SMURD a ajuns la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu". Ea a suferit arsuri pe 18% din suprafaţa corpului, la membrele inferioare şi superioare.
În acest moment este în stare stabilă, a declarat vineri Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Un elicopter SMURD a adus la Bucureşti o fetiţă din Baia Mare care a suferit arsuri în urma unui accident petrecut în casă, potrivit primelor informaţii ea fiind opărită cu apă fiartă.
Medicii din Baia Mare, după ce i-au acordat primele îngrijiri, au decis că ar fi mai bine ca fetiţa să fie transferată în Capitală pentru tratament.
Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitală, fetiţa fiind transportată apoi la Spitalul "Grigore Alexandrescu".AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Tânărul ars în explozia de la o benzinărie din Baia Mare, transportat la Bucureşti Tânărul de 22 ani, care a suferit multiple arsuri, miercuri, în urma unei explozii a centralei termice dintr-o benzinărie din municipiul Baia Mare, a fost transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.
Copil ars, transportat cu un elicopter SMURD de la Botoşani la Bucureşti Un copil în vârstă de doi ani din judeţul Botoşani, care a suferit arsuri pe 25% din suprafaţa corpului, a fost transportat, miercuri după-amiază, cu un elicopter SMURD către Clinica de Arşi din Bucureşti.
Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat la spital un copil de doi ani, căzut într-o piscină Un băiat de doi ani din comuna dâmboviţeană Bilciureşti a fost transportat, vineri, cu un elicopter SMURD la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti, după ce a căzut în piscina din curtea casei în care locuieşte.
Elicopter SMURD din dotarea IGV pentru victima de la Uzina de armament Sadu Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Un elicopter SMURD din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor a decolat, vineri, la prânz, spre Târgu-Jiu pentru a transporta bărbatul victimă a exploziei petrecute la Uzina de armament Sadu, la un spital din Capitală...
Una dintre victimele exploziei de la Cluj-Napoca, transportată cu elicopterul la Bucureşti Una dintre victimele exploziei care a avut loc duminică la un bloc din Cluj-Napoca - o tânără în vârstă de 21 de ani - a fost transportată cu un elicopter SMURD la Bucureşti, ea având arsuri pe 48% din suprafaţa corpului.
Iaşi: Un copil cu arsuri, transferat cu elicopterul la Bucureşti O fetiţă din Galaţi, pacientă a Spitalului de Pediatrie 'Sfânta Maria' din Iaşi, va fi transportată cu un elicopter SMURD la o clinică din Bucureşti pentru grefări de piele.