Cele mai citite
 


Mariana Câmpeanu discută cu delegaţia FMI despre problema salariilor şi pensiilor
duminică, 6 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale continuă discuţiile maraton privind Memorandumul de politici macroeconomice cu România, unul dintre subiectele dificile fiind cel legat de reîntregirea salariilor şi pensiilor în 2012.
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a început la ora 17,00 discuţiile cu delegaţia Fondului condusă de şeful misiunii, Jeffrey Franks, care este însoţit de viitorul şef al delegaţiei pentru România, olandezul Erik de Vrijer şi reprezentantul rezident al Fondului la Bucureşti Tonny Lybek.
La discuţii au ajuns şi ministrul desemnat al Justiţiei, Titus Corlăţean, dar şi actualul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu. La sediul BNR a sosit, de asemenea, ministrul desemnat al comunicaţiilor, Dan Nica. Acesta va prezenta oficialilor Fondului situaţia Poştei Române, instituţie aflată între societăţile cu probleme pe lista de condiţionalităţi a Fondului referitoare la societăţile deţinute de stat.
Potrivit surselor apropiate negocierilor, discuţiile s-ar putea prelungi până noaptea târziu. Conform programului, după ministerele Justiţiei, Comunicaţiilor şi Muncii, discuţiile vor continua cu ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, şi cu reprezentanţii Secretariatului General al Guvernului, finalul negocierilor fiind estimat pentru ora 19,30.AGERPRES/(AS - George Andrei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: ADV România propune înfiinţarea unei comisiei de intervenţie pentru bolnavii cu HIV/SIDA Şefa centrului Mureş al Fundaţiei Alături de Voi (ADV) România, Carmen Speranţa Ciulea, a declarat, marţi, că în urma unor discuţii purtate, la Târgu Mureş, cu reprezentanţii instituţiilor sociale de stat şi cu o serie de organizaţii neguvernamentale de anul viitor aici s-ar putea înfiinţa o comisie...
Maramureş: Discuţii despre înfiinţarea în Ucraina a unui serviciu de tip SMURD Baia Mare, 11 mar /Agerpres/ - Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a discutat, vineri, la Direcţia de Sănătate Publică Maramureş, cu o delegaţie din Ucraina despre înfiinţarea unui serviciu de tip SMURD, similar celui din România.
Medicii spun că lucrează şi la stat şi în privat pentru completarea veniturilor Prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, afirmă că, în cazul în care s-ar lua decizia ca medicii din sistemul de stat să nu mai lucreze şi în privat, ar fi "o lovitură pentru ambele sisteme", iar doctorii ar alege să plece în străinătate.
Delegaţia FMI a avut marţi discuţii la ANAF Delegaţia Fondului Monetar Internaţional a avut, marţi, discuţii tehnice la sediul ANAF, în cadrul celei de-a cincea misiuni de evaluare a Acordului Stand by de tip preventiv, încheiat cu autorităţile de la Bucureşti.
Corina Creţu: Pe 23 mai revin la Bucureşti pentru o discuţie, alături de BM, cu autorităţile pe tema spitalelor regionale Comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, a declarat că pe 23 mai se va reîntoarce în România într-o nouă misiune de lucru, în cadrul căreia, alături de Banca Mondială, va organiza o întâlnire comună cu toţi actorii instituţionali implicaţi în gestionarea proiectelor privind construcţia...