Cele mai citite
 


Mureş: Şase persoane rănite în urma unei altercaţii între două familii de romi din Crăciuneşti
duminică, 6 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase persoane au ajuns vineri seară la UPU Târgu Mureş, dintre care una în comă, după o altercaţie care a avut loc între două familii de romi din comuna Crăciuneşti.
"La UPU au ajuns pentru investigaţii şase persoane: un bărbat de 45 de ani era în comă profundă, fiind lovit cu bâta. A fost dus la Neurochirurgie, unde a fost operat. Toţi ceilalţi erau conştienţi, având plăgi tăiate la nivelul scalpului, cu sabia. Toţi au plecat acasă, unul care avea o plagă mică şi a plecat fără aviz medical, o femeie a refuzat asistenţa medicală, sub semnătură, iar o altă femeie a suferit o fractură de antebraţ stâng, care i-a fost imobilizat la Clinica de ortopedie, după care a fost lăsată să plece acasă", a declarat sâmbătă coordonatorul SMURD Târgu Mureş, dr. Cristian Boeriu.
Procurorul Gigi Costea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a precizat, sâmbătă, că a deschis dosar de cercetare pentru tentativă la omor, în urma conflictului de la Crăciuneşti, în care s-au folosit bâte, dar şi o sabie.
"În această altercaţie, izbucnită între cele două familii de romi, una dintre persoane, un bărbat, a suferit leziuni şi hematoame intracraniene, care au necesitat o operaţie neurochirurgicală. S-au agresat cu bâte şi un obiect tăietor-înţepător de tipul sabiei. Şase persoane - patru bărbaţi şi două femei - au fost aduse la SMURD Târgu Mureş pentru investigaţii medicale", a spus procurorul. AGERPRES/(AS - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire NATO Şeful Departamentului pentru situaţii de urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sâmbătă că Centrul Naţional de Formare în asistenţă medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire pentru specialişti din cadrul Centrului NATO de...
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an, marţi fiind inaugurate cinci blocuri operatorii la clinicile Chirurgie I, Chirurgie II, Ortopedie, Chirurgie Plastică şi Ginecologie, după reabilitare.
Mureş: Asistenţa medicală dentară în ambulatoriile de specialitate ale spitalelor se va plăti ca în sistemul privat Membrii Colegiului Medicilor Dentişti Mureş au protestat, joi, la Târgu Mureş, faţă de măsura de sistare a alocării fondurilor pentru decontarea serviciilor de medicină dentară, adoptată de Ministerul Sănătăţii, arătând că aceasta va atrage după sine eliminarea gratuităţii pentru cazurile sociale şi...
Arafat: Centrul de formare SMURD de la Târgu Mureş e cel mai avansat din Europa Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş, inaugurat luni, este cel mai avansat din Europa în privinţa dotării, a declarat dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Programul de dotare cu elicoptere pentru asistenţa medicală de urgenţă continuă până în 2014 Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că în cadrul asistenţei medicale de urgenţă, până în 2014, vor fi continuate investiţiile pentru dotarea cu elicoptere a celor opt puncte regionale.