Cele mai citite
 


USL: Proiectele primarului general Sorin Oprescu au fost blocate în permanenţă de PDL
duminică, 6 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Uniunea Social Liberală a susţinut sâmbătă că PDL Bucureşti încearcă să inducă în eroare opinia publică, deoarece "toate blocajele şi piedicile" cu care primarul general Sorin Oprescu s-a confruntat în ultimii patru ani au fost determinate de Partidul Democrat Liberal.
"Uniunea Social Liberală denunţă cu fermitate încercarea PDL Bucureşti de a induce în eroare opinia publică şi respinge cu tărie duplicitatea cu care organizaţia condusă de Elena Udrea se manifestă în mod constant. Uniunea Social Liberală doreşte să le reamintească bucureştenilor că toate blocajele şi piedicile cu care primarul general Sorin Oprescu s-a confruntat în ultimii patru ani poartă un singur nume: PDL. Consilierii democrat-liberali, ghidaţi de la partid de Elena Udrea, au pus în permanenţă interesele clientelare în faţa interesului bucureştenilor", se arată într-un comunicat de presă transmis de USL.
Potrivit sursei citate, în mandatul lui Sorin Oprescu Bucureştiul a început să se dezvolte şi să facă paşi importanţi spre marile capitale europene.
"Pasajul Basarab, Stadionul Naţional, reabilitarea străzilor, renovarea şi modernizarea spitalelor, extinderea şi reabilitarea reţelei de canalizare, modernizarea şi eficientizarea iluminatului public, repararea teatrelor şi cinstirea marilor noştri artişti, reabilitarea şi modernizarea şcolilor şi multe altele reprezintă realizări incontestabile ale primarului Sorin Oprescu, ce au contribuit la creşterea calităţii vieţii bucureştenilor. Iar lucrurile ar fi evoluat cu o şi mai mare viteză dacă PDL nu ar fi pus în permanenţă piedici dezvoltării oraşului", se susţine în comunicat.
Potrivit USL, organizaţia PDL Bucureşti are o atitudine duplicitară. "Închiderea inelului median pe zona de nord, penetraţia Splaiul Independenţei - Ciurel - autostrada A1 sau bulevardul Uranus sunt doar câteva dintre proiectele de care Bucureştiul are nevoie şi pe care PDL le-a blocat cu obstinaţie, ignorând complet interesele oraşului şi ale locuitorilor săi", se menţionează în comunicat.
Liderul consilierilor municipali PDL, Călin Murg, a respins sâmbătă acuzaţiile primarului general, Sorin Oprescu, potrivit cărora nu a avut susţinerea majorităţii în CGMB, democrat-liberalul afirmând că edilul şef al Capitalei face declaraţii electorale.
Potrivit lui Murg, Oprescu ar urmări să apară ca victimă a PDL în faţa electoratului.
"În toţi cei patru ani, Sorin Oprescu a declarat în apariţiile sale publice că a găsit soluţia pentru ca Bucureştiul să fie guvernat, declara că e mulţumit pentru sprijinul acordat de majoritatea PDL din CGMB, iar acum şi-a schimbat discursul. Odată cu campania electorală, face acţiuni care să potenţeze imaginea USL. Noi l-am susţinut mereu prin vot, atât în comisiile de specialitate, cât şi în plen", a afirmat Călin Murg, într-o conferinţă de presă.
În opinia sa, lucrurile s-au schimbat probabil pentru că Oprescu "simte că Silviu Prigoană poate să îi ia locul". AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu: Pacienţii care se tratează la Obregia cumpără droguri chiar din zona spitalului Consumatorii de etnobotanice care urmează un tratament de recuperare la Centrul de Asistenţă Integrată a Adicţiilor de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" cumpără droguri chiar din zona unităţii sanitare şi de multe ori traficanţii pătrund în spital, susţine primarul general, Sorin...
Sorin Oprescu va primi însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va primi joi însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare, cea mai înaltă distincţie civilă şi militară franceză.
Sorin Oprescu: Serviciile medicale publice sunt esenţiale Serviciile medicale publice sunt esenţiale, a declarat joi, la o conferinţă de presă, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care consideră a fost greşit modul de concepţie şi abordare a rolului pe care trebuie să îl aibă administraţia locală în ceea ce priveşte aceste servicii, pentru că omul...
Sorin Oprescu: Sunt omul care nu are în dicţionar cuvântul imposibil (interviu) Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care candidează ca independent, susţinut la USL, pentru un nou mandat, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că Bucureştiul are nevoie de continuitate la nivelul marilor proiecte, motiv pentru care, dacă va câştiga alegerile pe 10 iunie, se va axa pe...
Sorin Oprescu s-a întâlnit la New York cu omologul său Michael R.Bloomberg Primarul General, Sorin Oprescu, s-a întâlnit în această săptămână la New York cu omologul său Michael R.Bloomberg unde participă la summit-ul 'Business Innovation and Entrepreneurship: City Strategies' pentru a discuta despre funcţionarea administrativă a oraşelor pe care le conduc.
Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, distins cu titlul de Doctor Honoris Causa de UMF din Chişinău Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Nicolae Testemiţanu' din Chişinău i-a acordat miercuri primarului general al Bucureştiului, Sorin Oprescu, titlul de Doctor Honoris Causa.