Cele mai citite
 


Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, marcată prin acţiuni cu tema 'Tineretul în mişcare'
luni, 7 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Română celebrează, pe 8 mai, de Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, contribuţia tinerilor şi încurajează acţiunile şi iniţiativele lor sub tema globala ''Tineretul în mişcare''.
În spirit de solidaritate cu Mişcarea Internaţională a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, voluntarii Crucii Roşii Române vor organiza demonstraţii de prim ajutor, jocuri şi concursuri în aer liber pe 6 mai, de la ora 10,30, în Parcul Circului din Capitală.
De asemenea, cu prilejul marcării evenimentului se va deschide o expoziţie foto online disponibilă pe site-ul www.ifrc.org sau www.crucearosie.ro. Expoziţia va include imagini despre tineretul Crucii Roşii şi Semilunii Roşii.
Evenimentul face parte din efortul global al Mişcării de a acţiona şi a sprijini comunitatea pentru a se pregăti mai bine pentru dezastre şi situaţii de urgenţă şi pentru a consolida o cultură a non-violenţei şi păcii. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii marcată prin acţiuni cu tema 'Tineretul în mişcare' Crucea Roşie Română celebrează, pe 8 mai, de Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, contribuţia tinerilor şi încurajează acţiunile şi iniţiativele lor sub tema globala ''Tineretul în mişcare''.
Demonstraţii de prim ajutor, concursuri şi jocuri, cu ocazia Zilei Mondiale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România (SNCRR) a organizat, duminică, în Parcul Circului din Capitală, mai multe activităţi pentru a marca Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, anul acesta manifestările purtând deviza ''Tineretul în mişcare''.
Ziua mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii Ziua de 8 mai a fost declarată, în 1859, drept Ziua mondială a Crucii Roşii de către Comitetul Internaţional al Crucii Roşii.
DOCUMENTAR: Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii Ziua de 8 mai a fost declarată, în 1859, drept Ziua Mondială a Crucii Roşii de către Comitetul Internaţional al Crucii Roşii.
Ziua Mondială de Prim Ajutor marcată de Crucea Roşie Română printr-o serie de activităţi Crucea Roşie Română va marca sâmbătă Ziua Mondială de Prim Ajutor, printr-o serie de activităţi desfăşurate la nivel naţional.
Comunicat de presă - Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii Mai 2015: Crucea Roşie şi Semiluna Roşie, 50 de ani de la adoptarea Principiilor Fundamentale