Cele mai citite
 


A doua majorare salarială la bugetari va fi stabilită după misiunea FMI din iulie
marţi, 8 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Florin Georgescu, ministrul nominalizat pentru portofoliul Finanţelor, a declarat luni că a doua majorare a salariilor bugetarilor va avea loc după luna iulie.
'Va urma o altă creştere salarială pe care o vom stabili după ce vine misiunea creditorilor internaţionali, în iulie. Atunci vom lua în discuţie o a doua etapă de creştere salarială ', a spus Georgescu, care a fost audiat luni în comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului.
'Vom face o rectificare bugetară pentru aceste măsuri de ordin social', a menţionat Georgescu.
Premierul desemnat, Victor Ponta, întrebat când îşi vor recupera bugetarii restul de bani, după ce o primă tranşă ar putea fi acordată în luna iunie, a spus că, în funcţie de rezultate, acest lucru ar putea avea loc, cu acordul Ministerului Finanţelor, fie în luna octombrie, fie în luna noiembrie.
Sâmbătă seară, Florin Georgescu a anunţat, după negocierile cu misiunea Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, că salariile în sectorul bugetar vor fi majorate cu 8% din iunie, iar pensionarii vor primi înapoi, tot din iunie, în tranşe lunare, banii viraţi la asigurările de sănătate, deoarece au fost identificate fondurile necesare.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prima rectificare bugetară din acest an;cei mai mulţi bani merg la Muncă, Interne,Educaţie şi Sănătate Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale propusă de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei şi a cheltuielilor bugetului general consolidate tot cu aceeaşi sumă, domeniile care...
Iolu: Proiectul de rectificare bugetară va fi adoptat în şedinţa de Guvern din 10 august Proiectul de rectificare bugetară va fi adoptat în şedinţa următoare de Guvern, pe 10 august, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.
Guvernul discută marţi cea de-a doua rectificare bugetară din acest an Guvernul discută în şedinţa de marţi proiectul de ordonanţă de urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe 2014.
Voinea: Actuala rectificare bugetară s-a făcut pe fondul unor economii în execuţie Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, consideră că ajustarea cheltuielilor în cadrul actualei rectificări bugetare s-a făcut pe fondul unor economii în execuţie, în condiţiile în care încasările au fost sub aşteptările iniţiale şi au lăsat "o gaură" de 3,8 miliarde de lei în bugetul consolidat...
RETROSPECTIVÃ - 2016, un an bogat în proteste sindicale; nemulţumiri în Educaţie, Sănătate, Energie, Administraţie şi la Poştă Anul 2016 a fost unul bogat în proteste ale sindicatelor, care au ieşit în stradă nemulţumite în primul rând de salarii şi de condiţiile de lucru. Pichetările, mitingurile, marşurile şi grevele generale au vizat domenii precum Educaţie, Sănătate, Energie, Administraţie dar şi sistemul penitenciar, Poliţia...
UPDATE Ponta: Salariile personalului sanitar vor fi majorate cu 25% de la 1 octombrie Salariile personalului sanitar vor fi majorate cu 25% de la 1 octombrie, a anunţat marţi, la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta.