Cele mai citite
 


Asistenţa medicală la finala Europa League
marţi, 8 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul de ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală, în ziua finalei Europa League, cu nouă ambulanţe, cu asistenţi şi şoferi, pentru aeroport, fan-zone şi stadion, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Servicului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.
"Un număr de şase echipaje cu medici, asistenţi şi câte doi voluntari vor asigura asistenţa medicală la cabinetele medicale de la stadion", a adăugat Alis Grasu.
Finala Europa League la fotbal va avea loc miercuri, 9 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti, între formaţiile spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Servicul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală la Revelion Bucureşti, 30 dec /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală în noaptea de Revelion, la cele două manifestări din Piaţa Constituţiei şi din Piaţa Revoluţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Două echipaje asigură asistenţa medicală la pelerinajul de Florii; 200 de jandarmi acţionează pentru păstrarea ordinii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov va asigura asistenţa medicală la pelerinajul de Florii, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Aproximativ 400 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală în noaptea de Înviere La Serviciul de Ambulanţă al Capitalei au fost aproximativ 400 de solicitări, în noaptea de Înviere.
De sărbători, asistenţa medicală va fi asigurată în Bucureşti de 9 spitale şi SABIF Nouă spitale şi Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în Capitală de Crăciun (în perioada 24 - 26 decembrie) şi de Anul Nou (31 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017).