Cele mai citite
 


Botoşani: O persoană muşcată de viperă nu a putut fi tratată la Spitalul Judeţean Mavromati, din lipsă de vaccin
marţi, 8 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani au fost în imposibilitatea de a asigura tratamentul de specialitate în cazul unui pacient muşcat de viperă, din cauza lipsei vaccinului antiviperin, a declarat, luni, medicul şef al Unităţii de primire a Urgenţelor, Petrică Rădăuceanu.
Tânărul de 27 de ani care a fost adus cu ambulanţa la spitalul din Botoşani a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava.
'Dacă un spital ca al nostru nu are asemenea vaccin, noi trimitem pacientul la cel mai apropiat spital care dispune de tratament', a afirmat Rădăuceanu.
Potrivit medicilor, starea de sănătate a tânărului muşcat de viperă este stabilă. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Criză de vaccin antitetanos la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani se confruntă cu lipsa vaccinului antitetanos, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al unităţii, medicul Ştefan Bercea.
Botoşani: Criză de antirabice la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani se confruntă cu o criză de ser antirabic, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ovidiu Mimor.
Botoşani: O femeie a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Judeţean 'Mavromati' O femeie de 30 de ani a murit, marţi seară, în Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani, după aproape 50 de minute de resuscitare.
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, obligat pentru a patra oară de instanţă să reangajeze un salariat Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost obligat la plata unor daune morale de 30.000 de lei unui angajat, care a fost concediat ilegal de patru ori în mai puţin de doi ani. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, că deciziile de concediere ale fostului şef al Serviciului...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', condamnat să plătească daune morale unui angajat Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani a fost condamnat la plata unor daune morale de 30.000 de lei, într-un dosar privind concedierea ilegală a unui salariat.
Botoşani: Operaţii restricţionate la Spitalul Judeţean "Mavromati" din cauza căldurii Medicii chirurgi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani refuză să mai efectueze operaţii, din cauza temperaturilor foarte ridicate din sala de operaţii. Decizia a fost luată după ce instalaţiile de aer condiţionat s-au defectat, iar temperatura din blocul operator a depăşit 40 de grade...