Cele mai citite
 


Brăila: Peste 20 de persoane muşcate de căpuşe au ajuns la spital
marţi, 8 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de persoane muşcate de căpuşe au ajuns în ultima săptămână la Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Marian Baciu.
'Oamenii sunt acum mai informaţi şi mai conştienţi de pericol decât în alţi ani şi se prezintă din timp la medic. Până acum nu s-a înregistrat niciun caz de boală Lyme, transmisă de această insectă', a declarat dr. Baciu.
Autorităţile brăilene au luat măsura declanşării unor acţiuni intense de dezinsecţie în parcuri şi pe bulevarde de teama căpuşelor, având în vedere că în oraşul vecin, Galaţi, au fost deja cazuri în care persoane înţepate de căpuşe au făcut boala Lyme.
Directorul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Brăila, Dan Apostol, a declarat pentru AGERPRES că au fost făcute acţiuni intense de dezinsecţie în locurile de promenadă şi că ele vor continua în parcurile şi pe bulevardele aglomerate. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Spitalul Judeţean a înregistrat anul trecut 80 de cazuri de urgenţă generate de consumul de droguri Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat, anul trecut, 80 de cazuri de urgenţă generate de consumul de droguri, potrivit bilanţului făcut public de Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA).
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Au fost finalizate şase din cele 11 săli de operaţie noi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Şase din cele 11 săli de operaţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, dotate cu aparatură de ultimă generaţie, care fac parte dintr-un proiect în valoare de 5 milioane de euro, sunt gata şi vor fi inaugurate în primăvară, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES, vineri, de managerul instituţiei...
Brăila: Ambulanţă cu pacient, accidentată de un autobuz care nu i-a acordat prioritate la intrarea în sensul giratoriu O ambulanţă care transporta un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a intrat, vineri, în coliziune cu un autobuz, care nu i-a acordat prioritate la intrarea în sensul giratoriu, accident în urma căruia autosanitara a fost grav avariată, fiind luată cu o platformă, iar pacientul transportat...