Cele mai citite
 


Brăila: Peste 20 de persoane muşcate de căpuşe au ajuns la spital
marţi, 8 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de persoane muşcate de căpuşe au ajuns în ultima săptămână la Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Marian Baciu.
'Oamenii sunt acum mai informaţi şi mai conştienţi de pericol decât în alţi ani şi se prezintă din timp la medic. Până acum nu s-a înregistrat niciun caz de boală Lyme, transmisă de această insectă', a declarat dr. Baciu.
Autorităţile brăilene au luat măsura declanşării unor acţiuni intense de dezinsecţie în parcuri şi pe bulevarde de teama căpuşelor, având în vedere că în oraşul vecin, Galaţi, au fost deja cazuri în care persoane înţepate de căpuşe au făcut boala Lyme.
Directorul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Brăila, Dan Apostol, a declarat pentru AGERPRES că au fost făcute acţiuni intense de dezinsecţie în locurile de promenadă şi că ele vor continua în parcurile şi pe bulevardele aglomerate. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Cabinet de alergologie, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un cabinet de alergologie a fost deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Brăila: Peste 270 de pacienţi au votat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un număr de 274 de pacienţi, din totalul de 673 internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, au votat, duminică, cu ajutorul urnelor mobile, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alina Neacşu.
Brăila: A fost finalizată Secţia de Balneofizioterapie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Secţia de Balneofizioterapie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie de peste 1,3 milioane de lei, este gata, iar în perioada următoare se fac demersuri pentru ca aceasta să devină secţie clinică, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.