Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Au fost suplimentate fondurile Casei de Asigurări de Sănătate
marţi, 13 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fondurile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin au fost suplimentate cu peste 3,6 milioane lei pentru serviciile furnizate de medicii de familie.
Totodată, spitalele din Caraş-Severin au primit 5,4 milioane lei.
Fondurile primite acoperă cheltuielile urgente din sistemul sanitar cărăşean, dar nu şi datoriile spitalelor din judeţ.
'Banii sunt suficienţi pentru asigurarea plăţii utilităţilor, a hranei şi pentru cheltuielile cu personalul până la sfârşitul semestrului IV al acestui an', a declarat luni, pentru Agerpres, Mirela Zeman, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.
De asemenea, fondurile au fost suplimentate pentru serviciile stomatologige decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, dar şi pentru serviciile din ambulatoriu. Astfel, la stomatologie, suma s-a suplimentat cu 15 mii lei, iar la ambulanţă s-a aprobat un credit de angajament de 479 mii lei.
În Caraş-Severin sunt 167 de medici de familie care au contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
Localităţile Gârnic, Ramna, Brebu Nou şi Cărbunari nu au medic de familie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Nou preşedinte la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Noul preşedinte-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin este Tudoriţa Nicula, preşedinta filialei judeţene a femeilor social-democrate.
Caraş-Severin: Pacienţii nu vor fi afectaţi de întârzierea votării bugetului Reşiţa, 8 ian /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a prelungit până în luna martie, contractele încheiate anul trecut cu furnizorii de servicii medicale.
Caraş-Severin: Localităţi fără medici de familie Preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, Gheorghe Dumitraşcu, a declarat, luni, că asiguraţii din mai multe judeţe unde nu există medici de familie au trebuit să opteze pentru alte cabinete de medicină de familie, din localităţi mai apropiate.
Caraş-Severin: Consilierii judeţeni vor să facă RMN-ul rentabil Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au găsit soluţia prin care aparatul RMN, care funcţionează în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţe din Reşiţa, să devină rentabil din punct de vedere economic şi să fie amortizată investiţia făcută de Consiliul Judeţean prin constituirea unei asociaţii neguvernamentale...
Caraş-Severin: Peste 20.000 de carduri de sănătate au fost returnate către CJAS Peste 20.000 de carduri naţionale de sănătate au fost returnate de Poştă, la nivelul judeţului Caraş-Severin, către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri, la şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, directorul medical al CJAS...
Tulcea: Bani pentru sistemul sanitar din judeţ Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Tulcea s-a întâlnit, vineri, cu managerii unităţilor spitaliceşti şi cei ai serviciilor de ambulanţă pentru a discuta despre necesarul de fonduri pentru trimestrul al IV-lea.