Cele mai citite
 


Iaşi: Ministrul desemnat Vasile Cepoi, susţinut de deputatul PDL Petru Movilă
marţi, 8 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Democrat-liberalul Petru Movilă, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, a declarat, luni, presei, că îl va susţine pe medicul ieşean Vasile Cepoi la conducerea Ministerului Sănătăţii, chiar dacă acesta a fost promovat ministru de un guvern USL.
'Astăzi (luni - n.r.) s-a prezentat în faţa Comisiei de Sănătate şi Familie, la audieri, Vasile Cepoi, gata să preia unul dintre cele mai dificile portofolii din acest nou Guvern. Eu l-am votat pe Vasile Cepoi. Atât în calitate de ieşean, cât şi ca membru al Comisiei de Sănătate. Consider că doctorul Cepoi este un profesionist care poate reforma sistemul de sănătate şi îl poate reaşeza pe un drum mai bun, care să vină în ajutorul medicilor, dar şi al pacienţilor', a declarat deputatul PDL Iaşi Petru Movilă.
Acesta a afirmat totodată că, deşi Vasile Cepoi a fost promovat ministru într-un guvern USL, nu trebuie uitat faptul că medicul ieşean a ocupat funcţii de conducere în Ministerul Sănătăţii şi pe vremea altor guvernări. Acest fapt, în opinia lui Movilă, înseamnă că a dovedit tuturor că este un bun profesionist, un expert care cunoaşte îndeaproape sistemul medical şi care poate veni cu rezolvări concrete pentru un sistem care s-a îmbolnăvit din ce în ce în ce mai tare.
'Pe lângă toate aceste considerente profesionale, nu pot să uit nici că este ieşean şi că poate ajuta, din postura de ministru, judeţul nostru. Este prima dată când avem un ministru al Sănătăţii din Iaşi, iar judeţul nostru are nevoie de susţinere, mai ales în domeniul medical. Sunt convins că mulţi şi-au pus speranţa în Vasile Cepoi şi speră că, poate aşa, vom reuşi să începem demersurile concrete pentru un Spital Regional de Urgenţă sau măcar pentru continuarea procesului de modernizare şi consolidare a spitalelor din judeţ, într-un ritm susţinut. Nu pot să fac altceva decât să îi urez succes viitorului ministru al Sănătăţii, să îl asigur de toată susţinerea mea şi de faptul că vom continua să colaborăm la fel de bine ca şi până acum', a menţionat Petru Movilă, care este şi secretarul general al filialei ieşene a PDL. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Petru Movilă: Demisia lui Vasile Cepoi, o pierdere pentru sistemul de Sănătate, dar era previzibilă Demisia lui Vasile Cepoi din funcţia de ministru reprezintă o pierdere pentru sistemul de Sănătate, dar era previzibilă având în vedere 'disputele' din USL legate de acest portofoliu 'dorit de PNL', a susţinut deputatul PDL de Iaşi Petru Movilă, membru în Comisia de sănătate a Camerei, luni într-o declaraţie...
Petru Movilă (PDL): Clasificarea unităţilor spitaliceşti din Iaşi nu este conformă cu realitatea Democrat-liberalul Petru Movilă, membru al Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, a solicitat, joi, printr-o scrisoare deschisă, ca reprezentanţii Ministerului Sănătăţii să reevalueze clasificarea spitalelor ieşene.
Iaşi: Deputatul Petru Movilă anunţă mutarea locaţiei Spitalului Regional de Urgenţe Autorităţile locale şi centrale nu sunt decise în ceea ce priveşte amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe de la Iaşi, locaţia acestuia fiind schimbată, a declarat luni, deputatul PDL Petru Movilă, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor.
Iaşi: Deputatul Movilă vrea clarificarea situaţiei de la Socola Deputatul PDL Petru Movilă doreşte clarificarea situaţiei de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola, din Iaşi, motiv pentru care parlamentarul a avut o întrevedere cu secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, şi cu Doru Bădescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)...
Iaşi: Deputatul PDL Petru Movilă îi cere demisia ministrului Sănătăţii Deputatul PDL Petru Movilă îşi exprimă dezaprobarea faţă de declaraţiile făcute de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, şi îi cere demisia după ce acesta ar fi declarat că în sistemul sanitar lucrează o armată de oameni care ''taie frunză la câini şi cer şpagă''.
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.